Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Serbien - Chile


Spela!
Datum: Måndag 2018-06-04 20:00
Land: Österrike (Neutral plan)
Liga: Vänskapsmatch
Spel: 1
Odds: 2.45
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Serbien och Chile drabbar samman på UPC-Arena, i Österrike – och här bör Serbien ha väldigt goda segerchanser, med tanke på Chiles laguttagning!

Chile spelade mot Rumänien på neutral mark för ett par dagar sedan – och föll med 3-2. Vi var i det mötet inne på att Chile skulle vinna, men bevisligen räcker den nuvarande truppen inte till. Alexis är inte uttagen och Vidal har som bekant slutat. Spelare som Vargas och Aránguiz har även de stannat hemma, och det faktum att Chile förlorar mot Rumänien säger väldigt mycket om det chilenska landslaget i nuläget.

Vi har i tidigare inlägg varit inne på hur mycket det rumänska landslaget försämrats under de senaste åren. Landet har inte alls lika många utlandsproffs, och den inhemska ligan har tappat väldigt mycket i kvalité. Från att bara för några år sedan ha en direktplats till Champions League, så har man sjunkit cirka sju platser i Uefa Coefficient ranking, dvs. listan på Europas starkaste ligor. Numera skiljer det endast två placeringar mellan Allsvenskan och den rumänska ligan.

Vi ställer därför ut ett stort frågetecken framför Chile inför mötet mot Serbien på måndag. Även det här mötet går av stapeln på neutral mark, mer exakt på UPC-Arena, i Österrike. Och vi har svårt att se att Chile ska kunna åstadkomma ett bättre resultat i den här matchen, än i den tidigare. Motståndet är betydligt bättre på måndag.

Serbien har som bekant tagit sig hela vägen till VM, och gjorde detta genom att vinna Grupp D – före länder som Irland, Wales och Österrike. Och den här serbiska upplagan är onekligen intressant, med spelare som Sergej Milinković-Savić, Dusan Tadic, Luka Milivojević, Aleksandar Kolarov och bland annat Branislav Ivanović. Det finns helt klart erfarenhet, talang och mycket spännande lirare i den här truppen.

Serbien vinner..

Vi lyfte tidigare fram Sergej Milinković-Savić, och det är en lirare vi ska hålla koll på i det här mötet. Han har en strålande säsong i Lazio bakom sig, och verkar nu bli klar för Manchester United, i princip när som helst. Och detta är en lirare med stor potential, och enligt rapporter kommer han att infinna sig på banan på måndagen.

Serbien har dessutom ett VM att se fram emot, och detta är en faktor som onekligen talar för serberna. De kommer att vara fullt fokuserade, och det finns ett antal platser som är lediga i startelvan – och därför kommer varje spelare att göra sitt yttersta för att ro hem en startplats i Ryssland.

Det råder en helt annan stämning i det chilenska landslaget. Det är en landslag som egentligen bör spela ett VM tycker man, och det är ett lag vars bästa spelare inte är med. Och det tror vi blir en avgörande faktor för utfallet i det här mötet.

Det finns fortsatt värde på 1X2-marknaden, då en serbisk seger betalar 2,45 x slanten! Det oddset klickar vi in hos spelbolaget ComeOn! Stort lycka till.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se