Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Österrike - Ryssland


Spela!
Datum: Onsdag 2018-05-30 20:45
Land: Österrike
Liga: Vänskapsmatch
Spel: Österrike -0.25 mål
Odds: 2.01
Bolag: betsson

Rekarens Spelmotivering

Vi har nu studerat onsdagens matcher den 30/5 2018. Vi fortsätter med träningslandskamperna inför VM 2018. Klockan 20:45 på onsdag så spelar Österrike mot Ryssland i en högintressant match. Vi har så klart ett speltips inför denna match men tänk på att det är en träningsmatch och då kan allt hända. Därför så bör man hålla nere insatsen om man väljer att spela på dessa matcher. Kan Österrike visa att man hör hemma i VM 2018 genom att besegra värdnationen?

Österrike lyckades inte att ta sig till Fotbolls-VM 2018 och kommer kanske att ha något lägre motivation till att vinna denna match. Vi tror att man kommer att spela matchen med inställning att man ska slå värdnationen och visa vad man går för. Det som underbygger detta är att Österrike har spelat riktigt bra den senaste tiden. Man har vunnit sina fem senaste matcher, vilket är ett klart styrkebesked. Det visar att man är inne i en formtopp och är troligen bättre än flera lag som spelar i VM 2018.

Ryssland som är värdnation i VM 2018 skulle verkligen behöva en vinst mot Österrike för att få den rätt känslan inför premiären. Tyvärr så släpper man in helt för många mål och försvaret lämnar en hel del att önska. Man har släppt in hela nio mål på sina tre senaste matcher och det bådar inte gott inför VM. Nu var det inga enkla tre matcher man hade, utan det var mot Brasilien, Spanien och Frankrike, men det visar att man har problem i försvaret mot lite bättre lag. Nu kanske inte Österrike orkar sätta riktigt samma press på Ryssland men man bör kunna sätta ordentlig press.

Tittar man enbart på vänskapsmatcher så har Ryssland inte alls någon bra statistik. Det kan vara att man inte är så motiverade att vinna när det inte gäller något. Man undviker att skada sig och ge det där lilla extra. Det är väldigt sällan som Ryssland håller nollan i en vänskapsmatch. I mars så gjorde Österrike tre mål mot Slovenien och innan dess så besegrade man även ett starkt Uruguay. Österrike har ett bra anfallsspel och här kommer Ryssland att få problem.

Spelet blir att Österrike vinner matchen med -0.25 asian handicap till 2.01 i odds hos Betsson. Det innebär att vi får tillbaka halva insatsen om det skulle bli oavgjort. Det är en liten hedge som vi trots allt vill ha eftersom det är en träningslandskamp där allt kan hända.

Nu hoppas vi att Österrike fortsätter med sitt trevliga anfallsspel och att man har motivation att tvåla till värdnationen. Ryssland behöver jobba med sitt försvar om man ska kunna ta sig vidare från sin grupp A i VM. Historiskt så har Ryssland aldrig vunnit över Österrike och senast de möttes (2015) så vann Österrike med 1-0.

Österrike har nyligen ändrat lite i sitt lag. Man har tagit in fyra nya spelare och det är Cican Stankovic, Marvin Potzmann, Thomas Murg och Richard Strebinger. Det är hungriga spelare som vill vinna sin första landskamp på onsdag. Ryssland har också gjort en del förändringar i laget där Ruslan Kambolov har blivit ersatt av Sergei Ignashevich. Annars så ser laget ut ungefär som vi hade väntat oss.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Speltipsidag.se


Speltipsidag
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se