Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Frankrike - Irland


Spela!
Datum: Måndag 2018-05-28 21:00
Land: Frankrike
Liga: Vänskapsmatcher
Spel: Frankrike -1.5 mål
Odds: 1.73
Bolag: Pinnacle

Rekarens Spelmotivering

Frankrike, med en otroligt stjärnspäckad trupp är givetvis en av favoriterna till att vinna hela VM i sommar. Får vi se prov på kvalitén som finns i laget under måndagen?

VM i Ryssland börjar närma sig med stormsteg och nu återstår det endast cirka 18 dagar innan Ryssland och Saudiarabien drar igång VM-festen på riktigt. Frankrike infinner sig som bekant i Grupp C, tillsammans med Peru, Danmark och Australien, och förväntas givetvis avancera vidare någorlunda komfortabelt från den här gruppen. Landslaget är onekligen steget större än samtliga motståndare, och det ska bli ytterst intressant att bevittna de redan under måndagen, när Irland kommer på besök till Stade De France.

Det är en minst sagt stjärnspäckad trupp Didier Deschamps förfogar över, och han väntas forma ett väldigt starkt lag på måndagen. Spelare som Giroud, Mbappe, Mendy, N’zonzi, Kante och Griezmann förväntas finnas med från start, när han Frankrike entrar ett slutsålt Stade De France!

Därför förväntar vi oss ett stort spelövertag från Frankrikes sida. Som bekant imponerande laget inte allt för mycket under VM-kvalet, men känslan var snarare att Frankrike endast var ute efter att göra jobbet – vilket de onekligen gjorde i slutändan. De vann gruppen före Sverige och Holland, och mer krävdes alltså inte.

Dock har vi en känsla av att Frankrike sätter in ytterligare en växel, redan under förberedelserna inför VM. Alltså, i mötena mot Irland, Italien och USA – för att på så vis skicka ut en signal till sina framtida motståndare i VM-gruppen. Sådana detaljer är givetvis också avgörande.

Vinner komfortabelt?

Irland slutade som bekant tvåa i Grupp D, före länder som Wales och Österrike. Det får anses vara ett godkänt resultat, och den prestationen ledde ju också till ett playoff, där Danmark väntade. Väl där räckte man som bekant inte till, och det sammanlagda resultatet över två matcher skrevs tillslut till 5-1 till vårt kära grannland, efter att Eriksen haft stor show i Irland.

Nu har istället Irland inställt fokus på Uefa Nations League, som drar igång i september månad. En tävling FIFA har beslutat är nödvändig, och tanken är att tävlingen också ska bli attraktiv för fans runt omkring i världen. Det återstår att se huruvida det arbetet går, men vi har känsla av att Irland möjligtvis inte infinner sig på samma plan rent motivationsmässigt – i dagsläget.

Frankrike förbereder sig trots allt inför ett VM, och har samtliga lirare tillgängliga bortsett från Varane som spelade Champions League-final under lördagen. Därför tror vi också måndagens landskamp blir en ensidig historia.

Att Frankrike besegrar Irland ser vi som en självklarhet. Vi förväntas oss samtidigt mer än en uddamålsseger på måndagen. Handikappmarknaden blir därför ett trevligt val i det här mötet. Frankrike -1.5 mål synas därför till helt klart godkända 1,73 x krämen. Ni finner oddset hos Sportsbookien Pinnacle.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se