Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

AIK - IFK Norrköping


Spela!
Datum: Lördag 2018-05-26 16:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: 1
Odds: 1.95
Bolag: Unibet

Rekarens Spelmotivering

-Champions League-erbjudande: Få hela 10.00 gånger pengarna på Real Madrid-seger eller 15.00 på Liverpool. Du väljer själv - Läs mer och registrera dig här: Betfair-Real-Liverpool och ange kod: ZFBMCF - vid registrering..

AIK kan bli ny ligaetta, samtidigt som Norrköping, vid seger tar sig förbi AIK i tabellen. Perfekta förutsättningar, och trevlig uppvärmning inför Champions League-finalen!

AIK stod för en väl genomförd insats på Bravida Arena när de noterades för ett poäng borta mot BK Häcken. De hamnade som bekant i underläge tidigt men lyckades trots detta komma tillbaka – och i sin tur kvittera genom Saletros! Resultatet stod sig matchen ut, vilket innebär att AIK fortsatt är obesegrade i Allsvenskan 2018. Sammanlagt har AIK gått 23 raka matcher utan att förlora.

På lördag väntar ytterligare en tuff uppgift för AIK, som onekligen matchats hårt under de senaste veckorna. Östersund, Hammarby och BK Häcken är deras tre senaste möten, och de har resulterat i fem poäng. Möjligtvis inte det bästa scenariot, men fortsatt imponerande att man undviker att förlora fotbollsmatcher.

En stor anledning till att man går så bra grundar sig i försvarsspelet. Laget har endast släppt in sex mål så här långt in på säsongen, vilket också är den lägsta siffran i Allsvenskan. Hammarby infinner sig på en andra plats i den tabellen, med nio insläppta. Vi kan därför utgå ifrån att det blir en någorlunda målsnål tillställning på lördagen. En avvaktande matchbild är helt klart att vänta.

AIK återvänder till Friends Arena igen efter att ha spelat två raka bortamatcher. Vi förväntar oss därför att se ett något mer initiativtagande hemmalag, som möjligtvis sätter lite mer press på motståndaren. Det är dock fortsatt AIK, så räkna inte med någon superoffensiv. Men att de försöker en gnutta mer, kan vi nog högst troligt utgå ifrån.

Vinner på Friends Arena..

Vi har vid ett flertal lyft Norrköping, och deras förmåga att vinna fotbollsmatcher utan att direkt imponera. De har en härlig atmosfär i Norrköping-lägret, och det är onekligen ett sammansvetsat team. Dock så anser vi de fortsatt inte vara tillräckligt bra för att kunna utmana i den absoluta toppen. Förvisso är de med där uppe idag, men så tror vi inte det ser ut efter 30 spelade matcher.

Formen är god, och de har spelat en match mindre än AIK, vilket innebär att de har en andra plats i sina egna händer. Dock så höjer vi ett varningsfinger för deras spelschema under de senaste veckorna. Till att börja med så har de spelat mot Sundsvall och Dalkurd i de två senaste omgångarna. Båda mötena gick dessutom av stapeln på Östgötaporten. Innan dess så besegrade man Göteborg samt Östersund. Svårighetsgraden höjs onekligen på Friends Arena på lördag.

AIK har trots allt noterats för 13 poäng, av 15 möjliga här på hemmaplan. De är möjligtvis också det laget som matchats allra hårdast i Allsvenskan – trots detta är 0 förluster ett faktum. Vi anser därför AIK ha goda möjligheter till att besegra Norrköping den här lördagen.

Speltipset plockas därför från 1X2-marknaden, där den raka ettan synas till fina 1,95 x insatsen hos spelbolaget Unibet. Stort lycka till vid rygg!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se