Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Ryssland - Sverige


Spela!
Datum: Tisdag 2018-05-15 20:15
Land: --
Liga: Ishockey - VM
Spel: Över 5.0 mål
Odds: 1.75
Bolag: Unibet

Rekarens Spelmotivering

Då var det äntligen dags för Sverige att möta Ryssland i Ishockey-VM 2018. Tisdagen den 15/5 2018 klockan 20:15 så är det nedsläpp. Det är alltid lite speciellt att möta Ryssland och det här blir den svåraste matchen för Sverige så här långt. Kan Tre Kronor fortsätta sin framfart eller tar det slut här? Vi har ett ungt och hungrigt lag som kan nå riktigt långt och det bör kunna bli en hel del mål i denna match. Ni ser matchen som vanligt på TV3 och sändningen startar klockan 19:30.

Sverige leder Grupp A i Hockey-VM 2018 med 17 poäng. Strax efter hittar vi Ryssland på 16 poäng. Det är som gjort för en klassisk gruppfinal mellan Ryssland och Sverige

Båda lagen kommer att gå för gruppsegern och på så sätt få en enklare kvartsfinal och en möjlighet att spara sig till semifinalen. Vi kommer därför att få se offensiv och aggressiv hockey från båda hållen. Det innebär att vi kommer att få se många målchanser och kontringar. Vi tror att det i sin tur leder till att det blir många mål i matchen.

Sverige har öppnat nästan alla matcher väldigt offensivt. Man gör nästan alltid 2 mål eller mer i första halvleken. Nu har man haft lite enklare motstånd än vad Ryssland kommer att bjuda på och då kan det straffa sig.

Ryssland har hållit nollan i fyra av sex matcher så här långt och det ser så klart bra ut. Tittar man lite närmare så har motståndet inte varit det bästa i dessa matcher. Mot lite tuffare motstånd så har Rysslands försvar inte fungerat lite bra. Tjeckien och Schweiz lyckades få hål på Rysslands försvar. Schweiz förlorade mot Ryssland med 4-3 och Tjeckien vann faktiskt med 4-3 efter förlängning. Det tycker vi visar att Rysslands försvar inte riktigt håller mot lite tuffare motstånd. Med tanke på att Sverige slog både Tjeckien och Schweiz så ska det inte vara några problem att få hål på Ryssland.

Ryssland har fortfarande ett starkt anfall. Det finns många bra forwards som Pavel Datsyuk, Kaprizov, Yevgeni Dadonov, Nikita Gusev och Kiril Kaprizov. Nu ställs dessa ryssar mot en riktigt tuff backlinje och det ska bli intressant att se hur det går.

Sverige är obesegrade så här långt i Ishockey-VM 2018 och det har sett riktigt bra ut. Man har bara tappat ett poäng och det var mot Slovakien där man vann i förlängningen. Tre Kronor har inte bara vunnit sina matcher utan även gjort många mål. Laget har gjort fyra mål eller mer i alla matcher utom en där det ”bara” blev 3 mål.

Vårt speltips blir att vi för se över 5 mål i matchen med asian handicap till 1.75 i odds hos Unibet. Det innebär att vi får tillbaka insatsen om det skulle bli precis 5 mål. Om Sverige gör fyra mål mot Ryssland som man har gjort mot nästan alla andra så krävs det bara att Ryssland gör två mål för att vårt speltips ska gå in. Tittar vi på statistiken så har Ryssland gjort minst 3 mål i alla sina matcher.

Hela det svenska laget känns offensivt och även backarna har visat offensiva tendenser. Sen har Sverige sin förstakedja som har varit otroligt bra. Nu får vi även in tunga NHL-spelare som förstärker laget ännu mer.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Speltipsidag.se


Speltipsidag
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se