Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Leicester - Arsenal


Spela!
Datum: Onsdag 2018-05-09 20:45
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 2
Odds: 2.06
Bolag: Coolbet

Rekarens Spelmotivering

-ERBJUDANDE: Hela 5.00 gånger pengarna på Man City-vinst ikväll mot Brighton. Läs mer om erbjudandet & regga dig här: Betfair-ManCity-Brighton - ange kampanjkod: ZFBMCC - vid registrering.

Leicester har bevisligen redan gett upp säsongen och nu endast noterats för ett poäng på de fem senaste omgångarna i Premier League – bra chans för Arsenal?

Ett möte utan någon som helst betydelse, åtminstone sett till tabelläget! Men visst vill Arsene Wenger avsluta sin sista säsong i Arsenal med sin heder i behåll – och på så vis lämna uppdraget bakom sig med en bra känsla? Det tror vi, och även ifall Arsenal haft stora problem med sitt spel på resande fot, så talar mycket för att man lyckas bryta sviten i onsdagens möte.

Arsene tog farväl av Emirates Stadium – och supportrarna – på bästa tänkbara vis när Arsenal besegrade Burnley med hela 5-0. Det var onekligen en av Arsenals bättre insatser i år, och viktigt för Arsenal är det faktum att Aubameyang fortsätter att göra mål. Gabonesen noterades för två baljor och en assist i mötet mot Burnley, och Lacazette fick även han hamna i målprotokollet.

Gabonesen och fransmannen utgör bevisligen ett hot mot motståndarlagen, och vi är därför inne på att ett hopplöst Leicester får uppleva svårigheter på onsdagen.

Leicester har varit katastrofala under de senaste veckorna, och det har varit oerhört tydligt – i de senaste omgångarna – att de redan gett upp säsongen 17/18. De var länge med och slogs om en Europa-plats, men hamnade dessvärre för långt bakom, och har alltså inget kvar att spela för. Sjundeplatsen plockade istället Burnley – som alltså kommer att få kvala till Europa League i början på nästa säsong.

Bryter den usla trenden på bortaplan?

Arsenal har som bekant varit urusla på resande fot den här säsongen, och alltså sammanlagt bara vunnit 3(!) matcher på bortaplan i Premier League – endast fem lag i serien är sämre. Vi kan dessutom konstatera att Arsenal ännu inte vunnit ett möte på bortaplan under 2018 – endast Premier League inräknat. Som bekant besegrade man Östersund på Jämtkraft Arena i februari månad.

Det kanske därför uppfattas konstigt att vi väljer att investera i bortalaget i det här mötet. Men det finns samtidigt mycket som talar för att Arsenals dystra trends bryts på onsdag. De har som sagt en storseger i bagaget, och Aubameyang samt Lacazette fortsätter att noteras för baljor. Utöver det, så tror vi Arsenal får en boost av det faktum att det endast återstår två möten att spela – sedan är Wenger-eran över, och vi tror laget slutar samman på ett unikt vis här framöver.

Som vi tidigare var inne på så har Leicester samtidigt varit katastrofala under de senaste veckorna. De har förlorat fyra av sina fem senaste möten i ligaspelet, mot motstånd som West Ham (0-2), Crystal Palace (5-0), Burnley och Newcastle. Det är onekligen resultat som sticker ut.

Just därför investerar vi i en bortaseger! Vi synar den raka tvåan till mycket fina 2,06 x insatsen hos spelbolaget Coolbet!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se