Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Helsingborg - GAIS


Spela!
Datum: Tisdag 2018-05-08 19:00
Land: Sverige
Liga: Superettan
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 2.00
Bolag: MrGreen

Rekarens Spelmotivering

Både Helsingborg och GAIS har fått en någorlunda trög start på säsongen och redan noterats för ett par onödiga poängtapp – vilket lag visar sig vara starkast på tisdag?

GAIS har lovordats enormt mycket inför årets upplaga av Superettan, och med Bosko Orovics possession-orienterade fotboll sticker man onekligen ut bland lagen. Tränaren har vid ett flertal tillfällen varit inne på att han vill spela fotboll, som präglas av ett stort bollinnehav – och även ifall samtliga pusselbitar möjligtvis inte sitter på plats, så ska det onekligen bli intressant att följa deras resa i Superettan 2018.

Än så länge har GAIS noterats för åtta poäng, på fem spelade matcher. De två inledande matcherna gick man segrandes ur, och inför tisdagens fight är man alltså uppe i tre raka poängtapp – två oavgjorda resultat och en förlust. Men precis som vi nämner, så gäller det att ha tålamod med detta lagbygget, och vi är helt övertygade om att GAIS infinner sig någonstans i toppen, när vi sammanfattar säsongen 2018. Spelbolagen var åtminstone överens inför säsongen – och värderade GAIS chanser till att vinna hela serien, som stora.

På tal om förhandsfavoriter, så kan vi konstatera att ett Helsingborg-guld, i skrivande stund betalar minst hos spelbolagen. Och det är ingen direkt nyhet att klubben har den bästa truppen i Superettan. Helsingborg har trots allt varit en etablerat klubb i Allsvenskan under en väldigt lång tid – och därför var det givetvis också överraskande att man till slut åkte ur den högsta serien.

Vi är dock – precis som spelbolagen – inne på att sessionen i Superettan inte blir långvarig. Helsingborg kommer att infinna sig bland de tre främsta när vi sammanfattar säsongen 2018, det är något vi är övertygade om. Resultaten så här långt har möjligtvis inte övertygat, men poängskörden kommer högst troligt förbättras ju längre in på säsongen vi kommer.

Intressant test för båda klubbarna..

Helsingborg är givetvis stora favoriter inför tisdagens fight mot GAIS. Det har självklart att göra med att mötet går av stapeln i Helsingborg – på Olympia. I slutändan tror vi också Helsingborg löser tre pinnar, men vi är samtidigt övertygade om att det blir en jämn och tät match.

Bosko Orovics possession-orienterade fotboll bidrar till att laget inte släpper till allt för många lägen – fem insläppta är facit så här långt. Därför är vi övertygade om att man står upp relativt bra mot Helsingborg på tisdag.

Helsingborg kommer att gå för segern och har i sina tidigare matcher fått fin utdelning – sett till offensiv väg. Motståndaren GAIS innebär dock att svårighetsgraden höjs, och vi är inte så säkra på att Helsingborg lyckas hålla uppe sitt fina målsnitt efter den här matchen. Tre viktiga poäng står onekligen på spel, och därför bör båda lagen inleda det här mötet någorlunda avvaktande. De lär känna på varandra en aning i inledningen av matchen.

Vi förväntar oss därför en någorlunda målsnål tillställning. Därför blir vårt speltips; Under 2,5 mål i matchen till godkända 2.00 x smeten hos speljätten MrGreen!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se