Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Malmö FF - IFK Göteborg


Spela!
Datum: Måndag 2018-05-07 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: Malmö -1.0 mål
Odds: 1.91
Bolag: Scandibet

Rekarens Spelmotivering

Malmö FF gick segrandes ur måstematchen mot Djurgården för ett par dagar sedan. Det tror vi är starten på en bättre period för de regerande mästarna!

Malmö FF har inte direkt fått den säsongstarten man hade hoppats på, och placerar sig i nuläget bara på en sjätteplats i tabellen – redan åtta poäng bakom ligaettan AIK. Det krävs därför en rejäl upphämtning från deras sida, och seger är redan ett måste i varje kamp framöver.

Precis som vi nämner i ingressen, så kommer Malmö FF närmst från en viktig seger i mötet mot Djurgården. Slutresultaten skrevs till slut till 1-0, i en match Carlos Strandberg blev målskytt – och det var onekligen tre viktiga pinnar för Malmö. Det är dessutom en seger vi starkt tror kan boosta deras prestationer här framöver, med start från mötet mot Göteborg på måndag.

Malmö har nu möjligheten att noteras för sin tredje raka seger på Stadion, och faktum är att enda poängtappet man åkt på här, är mot just AIK, då Malmö dessutom fick ett rött kort i matchen. Och vi är helt övertygade om att Malmö fortsätter att gå starkt på just Stadion. På resande fot lär man noteras för ett par poängtapp längs vägen, men i våra ögon är Malmö FF helt klart Allsvenskans bästa fotbollslag, och har man dessutom hemmaplansfördelen, så är man givetvis stora favoriter i varje match framöver.

IFK Göteborg har inlett säsongen genom att vinna tre möten, samt förlora tre – nio poäng och en åttonde plats i Allsvenskan är ett faktum så här långt. Och det är så här vi tror det kommer att se ur för deras del i år, och i slutändan lär man hamna någonstans i mitten av tabellen. Man är långt ifrån den absoluta toppen, och har inte spelarmaterialet för att utmana klubbar som Malmö och AIK. Det ska helt enkelt råda klasskillnad på måndag.

Malmö FF vinner..

Skadeläget börjar se bättre ut i Malmö FF-lägret, och känslan är helt klart mer positiv kring Malmö efter segern senast. Följande startelva förväntas Magnus Pehrsson ställa fram under måndagen; Dahlin, Larsson, Nielsen, Bengtsson, Safari, Svanberg, Lewicki, Bachirou, Traustasson, Rosenberg och Strandberg – en stark elva som onekligen bör gå segrandes ur fighten mot Göteborg.

För Göteborgs del handlar det om huruvida Pontus Dahlberg hinner bli frisk eller inte. Keepern missade som bekant mötet mot Häcken senast, men finns åtminstone med i matchtruppen till måndagens möte. Erlingmark och Calisir var båda osäkra till spel för ett par dagar sedan, men turligt nog för Göteborgs del, så är även de spelklara.

Skadeläget ser med andra ord bra ut i båda läger, och vi lär därför högst troligt få se de båda lagen forma sitt allra starkaste lag. Då drar vi slutsatsen att hemmalaget är betydligt starkare, och vi är inne på att det endast är en tidsfråga innan Malmö är igång på allvar igen.

Malmö FF -1.0 mål (Pengarna tillbaka om Malmö vinner med ett mål) testas därför till mycket fina 1,91 x insatsen hos spelbolaget Scandibet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se