Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sverige - Vitryssland


Spela!
Datum: Fredag 2018-05-04 20:15
Land: --
Liga: VM
Spel: Sverige -2.5 mål
Odds: 1.65
Bolag: betsson

Rekarens Spelmotivering

Det är fredagen och det känns lite tomt efter all Champions League och Europa League i veckan. Glädjande nog så har nu Ishockey-VM 2018 dragit igång. Idag så spelar Sverige mot Vitryssland i den första gruppspelsmatchen. Det ska väl kunna bli en ganska enkel vinst för svenskarna och en mjukstart på Ishockey-VM.

Sverige är storfavoriter att vinna denna match och allt annat vore en katastrof. Frågan är med hur stor marginal Sverige vinner?

Sveriges första match spelas i Royal Arena i Köpenhamn mot ett ganska tamt Vitryssland. Vi får anta att Sverige kommer att ha publiken med sig då många svenskar kan åka över bron för att se matchen. Sverige har ett bra lag på pappret men det är inte alltid det som avgör. Det gäller att man får ihop spelarna och spelar som ett lag.

Vi har ett riktigt bra försvar i form av Oliver Ekman Larsson, John Klingberg, Hampus Lindholm och Adam Larsson. Vi har även fått en del förstärkningar från NHL och anfallet ser också helt ok ut. Vi har bland annat Gustav Nyquist som är favorit att göra mål i Sverige. Vi har även Mikael Backlund, Rickard Rakell och Mika Zibanejad.

Om Sverige ska ha i detta VM att göra så är det bara seger som gäller mot Vitryssland. Det gäller att backarna får spela ihop sig och att anfallet får igång målskyttet. Powerplay är otroligt viktigt och det visar sig ganska snabbt om det känns rätt. Det känns som att detta svenska lag minst bör nå en semifinal i år.

Årets Vitryssland bör inte kunna utmana topplagen. Vi skulle bli mycket förvånade om Vitryssland ens når en kvartsfinal. Det är svårt att analysera detta lag innan man sett några matcher men det vi sett hitintills ser inte direkt lovande ut. Ibland så reser sig denna typ av lag inför större turneringar så det är kanske lite för tidigt att räkna ut Vitryssarna helt. Vi ser trots allt inget hot för Sverige och det ska kunna bli en enkel seger och en hygglig uppvärmning på Ishockey VM 2018. Vitryssland har bland annat mött Danmark inför VM och förlorat två matcher. Danmark är inte direkt kända för bra placeringar i Ishockey-VM, så det säger en hel del.

Jag tror att Sverige kommer att ha roligt och göra många mål mot Vitryssland. Det gäller att spela ihop sig och stärka självförtroendet inför tuffare motstånd. Spelet blir därför att Sverige vinner matchen med -2.5 mål i handikapp till 1.65 i odds hos Betsson.

Sist Sverige spelade mot Vitryssland så vann man med 5-1. Jag skulle tippa på något liknande resultat ikväll. Det blir en smakstart för Sverige och förhoppningsvis början på något stort. Jag tror inte att Sverige underskattar Vitryssland, utan man kommer att gå in för fullt för att ta ledningen direkt och sedan dominera spelet igenom hela matchen. Man måste sätta ner foten och visa vem som bestämmer direkt från start. Tre Kronor behöver verkligen en enkel vinst för att sedan kunna fokusera på de lite svårare matcherna.

Sveriges lag:

-Målvakter: Filip Gustavsson, Magnus Hellberg, Anders Nilsson.

-Backar: Adam Almquist, Oliver Ekman Larsson, Erik Gustafsson, John Klingberg, Adam Larsson, Hampus Lindholm, Lawrence Pilut, Mikael Wikstrand.

-Forwards: Lias Andersson, Mikael Backlund, Jacob de la Rose, Dennis Everberg, Mattias Janmark, Adrian Kempe, Carl Klingberg, Johan Larsson, John Norman, Gustav Nyquist, Elias Pettersson, Magnus Päärjärvi, Rickard Rakell, Mika Zibanejad.

-PowerPlay kedja 1: Oliver Ekman-Larsson John Klingberg – Mattias Janmark Mika Zibanejad Rickard Rakell.

-Powerplay kedja 2: Gustafsson Hampus Lindholm – Elias Pettersson Mikael Backlund Gustav Nyquist.

Hoppas ni är laddade inför årets Ishockey-VM och det kan vara en mjukstart inför Fotbolls-VM i sommar. Nu håller vi tummarna för Sverige och heja fram laget. Det gäller att man vinner med minst 3 måls marginal om vi ska vara nöjda.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Speltipsidag.se


Speltipsidag
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se