Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Kalmar FF - Malmö FF


Spela!
Datum: Söndag 2018-04-29 17:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: 2
Odds: 1.91
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

-ERBJUDANDE: Få hela 7.00 gånger pengarna på att Barcelona vinner borta mot Deportivo. Läs mer & regga dig här: Betfair-Deportivo-Barcelona och ange kampanjkod: ZFBMBW - vid registrering.

Rosenberg ledde sitt Malmö FF till säsongens andra seger i Allsvenskan för cirka en vecka sedan – blir det tre nya pinnar på söndag?

Malmö FF har onekligen fått en förvånansvärt svag start på Allsvenskan 2018, och visst hade man förväntat sig betydligt mer av det här laget – efter fem spelade omgångar. Malmö har som bekant implementerat en ny spelidé, där man är betydligt mer aggressiva i sitt presspel – och ännu sitter bevisligen inte riktigt alla pusselbitar på plats.

Malmö har efter fem spelade omgångar endast noterats för sammanlagda åtta poäng – två segrar, två oavgjorda resultat och en förlust är ett faktum! Och det gäller onekligen att hitta rätt här framöver, med start i mötet mot Kalmar på söndag. Annars riskerar man att hamna efter ett AIK, som onekligen ser intressanta ut i år. Stockholmsklubben lider av ett flertal skador, men verkar alltså inte ha några som helst planer på att sakta ner. De har i nuläget 14 poäng på kontot.

På söndagen anser vi Malmö ha väldigt goda möjligheter till att noteras för sin andra raka seger. Kalmar ser ut att vara ett betydligt mer stabilt lagbygge, i jämförelse med hur de såg ut under fjolåret, men fortsatt återstår det mycket att jobba på i Kalmar-lägret. Det faktum att Rasmus Elm är skadad hela tiden, underlättar inte direkt heller. Det är oklart hur länge Rasmus blir borta, men vi utgår från att han inte finns med på söndag.

Kalmar har förvisso inlett säsongen någorlunda bra, med sju poäng på kontot efter fem spelade matcher. Man kommer dessutom närmst från en bortaseger över Trelleborg, men på söndagen höjs svårighetsgraden åtminstone ett par snäpp! Och vi är inne på att Kalmar får uppleva en del problem, mot ett revanschsuget Malmö FF.

Steget större på samtliga positioner..

Malmö FF spelar igen redan på torsdagen, mot Djurgården på Stadion, och Skåneklubben lär vilja ta sig an den uppgiften med två raka segrar i bagaget. Det vore förödande att tappa poäng mot Kalmar på söndag, det är trots allt en tuff uppgift som väntar på torsdagen, och vid ett eventuellt poängtapp i det mötet, riskerar man att hamna ordentligt efter i toppstriden.

Högst troligt kommer vi därför att få bevittna ett ordentligt fokuserat Malmö FF i det här mötet, utan en risk för underskattning. Det bör man ha lärt sig vid det här laget, och därför säger känslan att Malmö besegrar Kalmar någorlunda komfortabelt.

Malmö lider av ett par skador, på bland annat Bachirou, men en positiv nyhet är det faktum att Rasmus Bengtsson är tillbaka, och enligt rapporter är han redo att starta mot Kalmar.

Vi väljer därför att syna en bortaseger i söndagens möte. Malmö FF klickas in som vinnare i matchen till fina 1,91 x insatsen hos spelbolaget Bethard!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se