Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Bayern München - Real Madrid


Spela!
Datum: Onsdag 2018-04-25 20:45
Land: Tyskland
Liga: Champions League
Spel: Att avancera vidare..
Odds: 1.90
Bolag: Interwetten

Rekarens Spelmotivering

Toppmöte i Champions League. Det är match mellan Bayern München och Real Madrid. Här kommer jag välja vilket lag som tar sig vidare till 1.90 gånger pengarna.

-Champions League-erbjudande: Få hela 10.00 i odds på Bayern-vinst eller 16.00 på Real Madrid. Du väljer själv! Läs mer & registrera dig här: Betfair-Bayern-Real ange kampanjkod: ZFBMBT - vid registrering.

Spelbolagen är ganska överens om att det kommer bli ett jämnt dubbelmöte och avancemang-oddset är ungefär desamma hos båda lagen, dvs 50/50. Men min peng går till laget som vunnit Champions League två år i följd och jag tror man fixar ytterligare en final - dvs TREDJE raka Champions League-finalen. Ett sjukt facit i så fall - men tror än man är alldeles för starka för samtliga lag ute i Europa..

Det är Real Madrid som var uträknade ganska tidigt i La Liga & likaså Copa del Rey där man tidigt blev utslagna. Champions Leauge-spelet likaså, började lite halvdant i gruppen och vi minns marängerna kryssa hemma mot Tottenham och fick stryk med ganska stora siffror på Wembley. Men för Zidane & Real Madrid räckte det att hamna tvåa i gruppen och lottas mot ett starkt PSG.

PSG hade inte någon vidare chans mot Real Madrid trots att parisarna tog en tidig 1-0-ledning i matchen. Real höjde tempot - som man så ofta gör - och kunde vinna hemmamatchen med 3-1. Andra mötet i Paris var inga som helst problem för Real och man var aldrig ens hotade att tappa sin ledning.

Juventus? Ja det blev en överkörning i Turin med hela 0-3 till Real och vi alla minns nog Ronaldos show & otroliga bicicletta-mål. Allting kändes avgjort efter 0-3 och det var nog inte många som trodde att italienarna skulle ha någon som helst chans på Bernabeu. Juventus fick en bra start med 2-0-ledning redan i halvtid och 3-0-målet kom ganska tidigt i andra. Då tryckte Real upp tempot - och återigen, när det behövs, så gör man det - och började skapa allt mer och i matchens kanske sista minut fick hemmalaget en straff som Ronaldo satte rakt upp i krysset. En bra insats av Juventus som lyckades göra match av det hela - lite tur med straffen för Reals del? - men jag säger det igen: Real vrider & vänder på tempot när det väl behövs och när 3-0-målet kom för italienarna tog spanjorerna över matchen totalt..

Bayern München då?

Tyskarna blir möjligtvis marängernas tuffaste match hittills i turneringen. Med Jupp Heynckes i spetsen har Bayern blivit ett betydligt starkare lag och faktum är att Heynckes återigen har chansen att plocka hem trippeln - precis som tysken gjorde strax innan han valde att "pensionera" sig.

Som sagt en 50/50-match som kan sluta lite hur som helst men över två matcher måste jag välja Real Madrid att avancera. Känner att spanjorerna CL-spel fungerar alldeles för bra med Zidane som manager. Samtliga spelare steppar som sagt upp rejält när det kommer till kritan och vägrar att vika ner sig. Enormt mycket erfarenhet hos samtliga spelare dessutom, och vi har sett att rutinen spelar stor roll i CL. Bayern har förvisso mycket rutin på plan såklart - men kontra Reals gäng eller elva så håller jag spanjorerna högre. Exempelvis förlitar man sig ÄN på Ribery & Robben på varsin kant. Duktiga spelare - men dags att handla nytt? - kan jag tycka.

Real Madrid avancerar och tar sig till sin tredje raka Champions League-final!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


davve
Användare
SPREADSHEET
HÄR
VINSTER
23
FÖRLUSTER
6
PUSH
0
ROI
100%




Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se