Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Leicester - Southampton


Spela!
Datum: Torsdag 2018-04-19 20:45
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Leicester över 1.5 mål
Odds: 2.23
Bolag: Coolbet

Rekarens Spelmotivering

Southampton har samlat på sig fyra raka förluster – och det ser onekligen mörkt ut inför de avslutande omgångarna – förlorar igen?

Southampton infinner sig alltså under nedflyttningsstrecket, med fem poäng upp till säker mark – inför de fem avslutande omgångarna. Det återstår med andra ord 15 poäng att spela för, och vi utgår från att man misslyckas med att besegra Manchester City i den sista omgången – och därför ser det helt plötsligt betydligt mörkare ut för deras del.

Southampton har varit nära på att plocka poäng i två raka omgångar – mot både Arsenal och Chelsea. Man tog som bekant ledningen mot Arsenal på Emirates Stadium, men Arsenal lyckades till slut vinna det mötet med 3-2. I mötet mot Chelsea senast, hade Southampton en 2-0-ledning på St Mary’s Stadium, men då lyckades alltså Chelsea göra tre mål, inom loppet av åtta minuter – och alltså vända matchen till 3-2! Det skedde dessutom i slutet av matchen – och vi kan faktiskt föreställa vilken typ av stämning det var i omklädningsrummet efteråt. Hopplöst!

Faktum är att Southampton nu släppt in hela tolv mål på de fyra senaste matcherna i ligaspelet – tre mål, i fyra raka matcher alltså. Försvarsspelet har varit under all kritik, och efter förlusten mot Chelsea, så säger känslan att luften möjligtvis gått ur spelarna i Southampton-lägret.

Vi är åtminstone övertygade om en sak, noteras Leicester för första målet i det här mötet – ja, då kan det mycket väl bli en andra, och en tredje balja också. Därför väljer vi att syna målmarknaden i det här mötet!

Nya baklängesmål?

Leicester infinner sig nio poäng bakom Burnley, ett Burnley som i sin tur innehar sjunde platsen i tabellen. Som bekant innebär en sjunde plats högst troligt Europa-spel, dvs. ifall Tottenham, Manchester United eller Chelsea vinner FA-Cupen. Och alltså inte Southampton (som alltså fortsatt är kvar i turneringen).

Leicester har med andra ord en tuff uppgift framför sig inför de avslutande omgångarna. Inte ens en seger i samtliga möten lär räcka till för att gå om Burnley, men givetvis kommer Leicester att gå för det. Så länge det finns en teoretisk möjlighet, så förväntas en 100-procentig insats från deras sida – speciellt här på King Power Stadium.

Det finns dessutom en annan aspekt av det hela. Leicester vill hamna minst bland de åtta främsta i tabellen – målsättningen var en sjunde plats, men nu är en realistisk målsättning givetvis en åttonde plats! Och därför gäller det att plocka en trea i torsdagens fight – mot ett väldigt formsvagt Southampton.

Bortser vi från top 6-lagen, så är faktiskt Leicester det laget som gjort flest mål i Premier League. Faktum är att inget lag är nära Leicesters 49 baljor – 16 fler än ligasjuan Burnley bland annat. De siffrorna, i kombination med Southamptons usla försvar – får oss att dra slutsatsen att Leicester gör minst två baljor på torsdag. Vi väljer därför att syna; Leicester – över 1,5 mål i matchen till mycket fina 2,23 x insatsen hos spelbolaget Coolbet!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se