Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sundsvall - Trelleborg


Spela!
Datum: Tisdag 2018-04-17 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: Oavgjort
Odds: 3.85
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Sundsvall och Trelleborg känns onekligen mycket som en bottenfight – och vi förväntar oss att det också är det när de här båda lagen drabbar vid ett senare skede av säsongen.

Högst troligt blir Allsvenskan 2018 en fight om överlevnad för både Sundsvall och Trelleborg. Det går inte att blunda för att det mesta tyder på just ett sådant scenario – trots Sundsvall fina instats mot Malmö FF senast. Som bekant slutade det mötet 2-2, en match Malmö hade stora problem i, med sitt presspel. Och det är lite av en ny approach från Malmös sida, åtminstone en uppdaterad version – och det kommer givetvis att ta tid för samtliga bitar att falla på plats.

Sundsvall är alltså fortsatt obesegrade i Allsvenskan 2018, efter två spelade matcher. Deras möte mot Sirius blev som bekant uppskjutet på grund av planens skick. Inför tisdagens fight är man nu favoriter till att besegra Trelleborg, men frågan vi ställer oss är alltså huruvida Sundsvall kan approacha ett möte där de målas upp som favoriter i. Offensiven är deras stora frågetecken, vilket också var en stor anledning till att man inte alls var fruktade under fjolåret.

Förvisso noterades Sundsvall för två mål mot Malmö FF, men vi alla är nog överens om att man hade en del flyt med sig vid båda målen. Det var inte direkt ett praktexempel på hur ett mål ska bli till, åtminstone inte det ena – och Trelleborg ser samtidigt intressanta ut i sin defensiv. Därför tror vi tisdagens fight mycket väl kan bli en väldigt jämn sådan!

Trelleborg inledde sitt äventyret i Allsvenskan genom att förlora mot IFK Göteborg på Vångavallen, med 1-3. Dock följde man upp den prestationen med en betydligt bättre sådan, mot Djurgården. Det mötet slutade 1-1 på Tele2 Arena, och Trelleborg försvarade sig riktigt bra i den matchen. Kan man komma upp i samma nivå som där, så kan de mycket väl plocka poäng på Idrottsparken på tisdag!

Vi testar 1X2-tecknet!

Det här är en fight båda lagen högst troligt känner att de kan vinna. Därför tror vi också båda lagen inleder mötet någorlunda avvaktande, för att känna på varandra en aning. Det finns ingen anledning för något av lagen att inleda med någon typ av tokoffensiv här, och därför är vi inne på att det kan bli en väldigt jämn batalj.

Trelleborg får klara sig utan de båda försvararna, Hadzikadunic och Victor Nilsson. Givetvis är detta två tunga avbräck, och som högst trolig försämrar Trelleborgs chanser till att noteras för poäng. Men vi är samtidigt inne på att det också innebär att Trelleborg försäkrar sig betydligt mer i defensiv väg.

Och som vi tidigare var inne på imponeras vi inte direkt av Sundsvalls offensiv. Det var många möten under fjolåret de borde ha vunnit, men de hade inte tillräckligt med spets i offensiven för att gå segrandes ur de fighterna.

Vi väljer därför att syna det oavgjorda resultatet här. Oddset är som vanligt fint på det mittersta tecknet, och är helt klart värt en slant i vår mening. Ni hittar spelet till mycket fina 3,85 x insatsen hos spelbolaget Bethard! Håll nere insatsen en aning, det är trots allt ett oavgjort resultat!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se