Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Hammarby - Brommapojkarna


Spela!
Datum: Måndag 2018-04-16 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.77
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

-EXKLUSIVT ERBJUDANDE: Alla besökare på Rekar.se erbjuds en UNIK bonus på 200% - Lås upp bonusen genom att klicka här: Bethard!


Hammarby jagar på måndagen sin tredje raka seger i Allsvenskan – kan BP sätta stopp för segertåget, eller löser Hamad & Co tre pinnar?

Hammarby har fått en drömstart på säsongen med två raka segrar. Först slog man som bekant Sirius i hemmapremiären med solida 3-1, och följde upp den segern genom att besegra IFK Göteborg med 2-1 på bortaplan! Två fina resultat, som bäddar för en tredje raka seger på måndag möjligtvis?

Viktigt för Hammarby är det faktum att Hamad börjat producera poäng. Det var något han redan talade om under fjolårets säsong, och konstaterade direkt inför Allsvenskan 2018, att målet är att göra betydligt fler poäng under 2018. Och det har han minst sagt följt upp på ett mycket bra sätt. Hamad står redan efter två omgångar på hela fem poäng – han har alltså varit inblandad i samtliga av Hammarbys mål så här långt!

Och givetvis är det så att Hamad är en nyckelspelare för detta Hammarby. Speciellt i den här formen, då han möjligtvis är Allsvenskans bästa fotbollsspelare i nuläget. Inför måndagens fight mot Brommapojkarna är Hammarby stora favoriter till att vinna igen, men vi höjer samtidigt ett litet varningsfinger för detta BP, då man sett tendenser i deras spel som onekligen tyder på att man är kapabla till att göra en bra säsong 2018.

BP var som bekant nära på att plocka poäng i premiären mot Norrköping, men en sen straff fällde Stockholmsklubben, och mötet resulterade till slut i ett nederlag. Dock besegrade man Häcken i den andra omgången, där slutresultatet skrevs till 2-0 – och vi är nu inne på att man också kan ställa till det för Hammarbys del på måndagen.

Mål åt båda håll?

Brommapojkarna kommer högst troligt att approacha måndagens fight försiktigt, och främst fokusera på omställningslägena i offensiv väg. I mötet mot Häcken gjorde man sina båda mål i just det spelmomentet, och Hammarby behöver onekligen se upp med den vindsnabbe Eric Omondi – som onekligen är en nyckelpjäs för detta BP. Två andra att hålla ett öga på är nyförvärven Ajeti och Petrovic, som lär vara ett ständigt orosmoment för Paulsen & Co i Hammarby-försvaret.

I offensiv väg har det sett riktigt bra ut i Hammarby-lägret efter de två inledande matcherna. Vi är därför övertygade om att Bajen löser minst en balja framåt i det här hemmamötet. De jagar trots allt en tredje raka seger, och vi lär därför få bevittna ett oerhört motiverat hemmagäng.

Hammarbys båda matcher har slutat med mål åt båda håll. För Brommapojkarnas del har endast den första matchen gjort det. Häcken åkte dock på två utvisningar mot BP, och vore det inte för de röda korten, så hade högst troligt Häcken kunnat åstadkomma något i offensiv väg på Grimsta IP.

Att båda lagen hamnar i målprotokollet ser vi som högst troligt. Därför synar vi också BLGM – Ja, till fina 1,77 x insatsen hos spelbolaget Bethard!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se