Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 15


Spela!
Datum: Lördag 2018-04-14 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Tipset vecka 15 – City förlorar 4:e raka?

Förra veckan kändes det som att vi var helt rätt ute. Vi hade både flyt i Uniteds vändning mot City borta men även ett tungt tapp av IFK Norrköping borta mot Örebro. Analysen på stryktipset vecka 14 kändes dock okej innan och med lite marginal till vår fördel så hade det kunnat sluta med fina slantar. Nu får vi ta nya tag den här veckan då tipset den här veckan ser snarlikt ut som det gjorde förra Lördagen. En toppmatch i Tottenham – Manchester City. Därefter har vi en del Premier League och viktiga avgörande matcher i Championship att se fram emot. Avslutningsvis en allsvensk match där Dalkurd gästar BK Häcken.

Manchester City förlorar 4:e matchen i följd?

Manchester City är inne i en riktigt tung period. Stryk i Manchesterderbyt och utslagna av Liverpool i Champions League. Nu väntar svår bortamatch mot Tottenham som dessutom har riktigt bra form. Orkar Guardiolas gäng ladda om? Ligan är avgjord sedan länge så det finns ingen risk att man skulle tappa guldet. Förlorar man mot Tottenham så är det fjärde raka förlusten för City. Laget kan också vara slitet efter det tuffa spelschemat som varit så vi avstår spel i den här matchen helt och hållet.
Som ni säkert känner till sen tidigare så har vi ett r-system som vi fastnat för som bygger på att vi tar ut 4 matcher varje vecka. Stryktipssystemet passar sig ypperligt om man har många ovissa matcher då man har 9 helgarderingar till förfogande. Det gör att man kan helgardera en del på förhand säkra matcher och hoppas på en skräll som leder till en högre utdelning. R-9-0-222 erbjuder 11 rättsgaranti. De fyra matcher vi tagit ut den här veckan ser ut enligt följande:

Match 3. Crystal Palace – Brighton (1)

Man brukar säga att 38 poäng räcker för att hänga kvar i Premier League. I år har det varit ovanligt jämt kring bottenstrecket så förmodligen räcker det kanske med 35 poäng för att få spela i Prermier League även nästa säsong. Brighton har just nu 35 poäng vilket bör räcka. Laget har tappat i form sista tiden och har ingen seger på de 4 senaste. Crystal Palace däremot behöver ta lite fler poäng innan ligan avslutas. Man har just nu 31 poäng och ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket. Det här är en match man ska kunna plocka 3 poäng i. För oss är det en gåta att Palace ligger där de ligger om man kollar på spelarmaterialet. Zaha, Townsend, Loftus-Cheek och Cabaye är alla fyra klasspelare i våra ögon. Att möta Brighton nu som bara vill spela av säsongen är ett perfekt läge för att ta hem 3 poäng. Vi tippar etta!

Match 5. Liverpool – Bournemouth (1)

Uppåt i Liverpool som tagit sig hela vägen till semifinal i Champions League. Nu gäller det för Klopps gäng att bibehålla formen och sluta topp 4 i ligan så man får spela i Champions League även nästa år. Bournemouth har skrapat ihop 38 poäng och säkrat nytt kontrakt vilket är oerhört starkt. Här kommer man dock få svårt att sno åt sig några poäng. Liverpool med bredare trupp och kanonform vinner enkelt hemma på Anfield. Veckans säkraste match!

Match 9. Barnsley – Bolton (1)

Bottenmöte i The Championship. Vid hemmaseger går Barnsley om Bolton och de byter plats i tabellen vilket gör att Bolton i så fall trillar ner precis under nedflyttningsstrecket. Så snacka om viktig match när endast ett fåtal omgångar kvarstår. 4 raka förluster för Bolton där man endast mäktat med att göra 1 mål framåt. Det ser med andra ord allt annat är bra ut för bortagänget. Barnsley kommer vara supermotiverade för att ta hem 3 poäng här och med stöd av hemmaplan så testar vi ettan på kupongen.

Match 13. Häcken – Dalkurd (x)

Alltid kryss i match 13. Ja i det här fallet känns det befogat. Dalkurd gjorde det bra i premiären borta mot AIK men fick se sig besegrade med 2-0. Därefter vann man hemma mot Östersund och har i nyförvärvet Buya Turay en riktigt vass spelare på topp som löper otroligt mycket. Han kan på egen hand skaka fram målchanser ur ingenting och blir en viktig kugge för Dalkurd den här säsongen. Häcken är alltid bra hemma och ”makrillarna” får ses som favoriter i den här matchen men vi tror på delad pott. Dalkurd måste tänka att säsongen är lång och som nykomling är det bra med 1 poäng på bortaplan. Står det oavgjort sent så kommer man inte gå för 3 poäng. Krysset känns bra.

-Veckans säkraste match anser vi att Liverpool är

-Skrällen tror vi att Bristol City kan stå för borta mot Middlesbrough. Båda lagen går för Play Off och lär inte vara nöjda med oavgjort. Hugget som stucket i avgörande läge på säsongen. Skrälltvåa?

-Jackpot ca 13 miljoner väntar

-Räkna på omsättning omkring 20 – 25 miljoner

-Spelstopp Lördag 15.59

-Holmgren drar till Ipswich – se klipp nedan där Niklas Holmgren kommenterar veckans stryktips

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se