Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Barcelona - Valencia


Spela!
Datum: Lördag 2018-04-14 16:15
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.74
Bolag: Betser

Rekarens Spelmotivering

-Erbjudande: 6.00 i odds på att Liverpool slår Bournemouth på Anfield lördag 16:00. Läs mer & regga dig här: Betfair-Liverpool-Bournemouth - ange kampanjkod: ZFBMBO - vid registrering.

Roma överraskade en hel planet när de besegrade Barcelona med hela 3-0 – och i sin tur tog sig vidare till en semifinal i Champions League. Studsar Barcelona tillbaka i mötet mot Valencia på lördag?

Veckans Europa-matcher bekräftade onekligen att man inte kan underskatta ett motstånd – oavsett resultat i det första mötet. Juventus var oerhört nära på att vända ett 3-0-underläge mot Real Madrid på Santiago Bernabeu, och Roma orkade alltså hela vägen – och vände på ett 4-1-underläge mot Barcelona på Stadio Olimpico. I Europa League fick vi bland annat bevittna Salzburg stå för en mäktig vändning i mötet mot Lazio, samt det faktum att Marseille lyckades vända på ett 1-0-underläge mot Leipzig.

Det är onekligen positiva nyheter, speciellt det vi fick bevittna i Champions League – och det faktum att PSG, Manchester City och Barcelona är ute ur turneringen, bekräftar onekligen vad som krävs för att gå hela vägen. Det räcker alltså inte enbart att värva för flera miljarder, och i sin tur utgå från att utfallet ska CL-buckla! Nog om det!

Barcelona har i princip redan säkrat ligatiteln, då de infinner sig elva poäng före ligatvåan Atletico Madrid. Då återstår det alltså endast sju omgångar att spela för, och vi kan alltså redan nu konstatera att Barcelona vunnit sin 25:e ligatitel.

Som bekant är dessutom Barcelona fortsatt obesegrade i ligaspelet, och har alltså resultatraden; 24-7-0, 79-16 – mäktiga siffror minst sagt! Och det mesta talar givetvis för att man löser en trepoängare i mötet mot Valencia, men som vi tidigare var inne på – underskatta aldrig ett motstånd, speciellt inte ett motstånd som entrar Camp Nou med fem raka segrar i bagaget.

Mål åt båda håll?

Faktum är att Valencia inte förlorat en match i ligaspelet sedan i början på februari månad! Laget har alltså noterats för 25 poäng – av 27 möjliga i de åtta senaste omgångarna. De toppar med andra ord kategorin, de allra formstarkaste lagen i Spanien!

Nu är det dessutom så att Valencia fortsatt har allt att spela för i de återstående omgångarna av La Liga. Som bekant infinner de sig på en fin tredje plats, före självaste Real Madrid – och det är givetvis en position de vill ha kvar när vi sammanfattar säsongen 17/18. Och lördagens fight, är ett fint läge till att chocka, ett redan chockat Barcelona – som säkerligen sedan urtåget ur Champions League tappade motivationen en aning!

Vi förväntar oss därför en trevlig tillställning på Camp Nou på lördagen, en någorlunda öppen batalj, med målchanser åt båda håll. Och med tanke på hur fin Valencias offensiv varit under de senaste veckorna, så tror vi starkt på att man lyckas hamna i målprotokollet här! Barcelona? De gör alltid mål på Camp Nou!

Vi väljer därför att syna BLGM – Ja, till mycket fina 1,74 x insatsen hos spelbolaget Betser. Spelbolaget bjuder alla nya kunder på 100 SEK, helt omsättningsfritt!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se