Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sporting - Atletico Madrid


Spela!
Datum: Torsdag 2018-04-12 21:05
Land: Portugal
Liga: Europa League
Spel: 2
Odds: 1.92
Bolag: Nordicbet

Rekarens Spelmotivering

Atletico Madrid kan i mångt och mycket fokusera på det de är allra bäst på – försvarsspelet! Samtidigt är vi väl medvetna om hur vassa de är i sina omställningar!

Atletico Madrid städade av Sporting CP relativt tryggt på Wanda Metropolitano i förra veckan. Dock så dök det faktiskt upp ett strålande läge för Sporting i den absolut sista minuten i det mötet, och visst borde man ha förvaltat det betydligt bättre. Det målet hade inneburit helt andra förutsättningar inför torsdagens fight, och eftersom att det uteblev, så lär spanjorerna högst troligt lösa avancemanget relativt enkelt.

Koke och Griezmann stod för varsitt mål i det första mötet och lär högst troligt också finnas med från start på torsdag. I helgen, väntar en relativt enkel uppgift för Atletico Madrid i ligaspelet, när Levante kommer på besök – och därför finns det ingen som helst anledning till att riskera ett tapp på torsdagen. Vi utgår därför från att de allra bästa infinner sig på planen när domaren blåser igång torsdagens batalj.

Ett väldigt stort avbräck för Sporting är det faktum att lagets överlägset bästa målskytt är avstängd. Vi tänker givetvis på holländaren Bas Dost, som noterats för hela 24 mål i ligaspelet (ett mål var 89:e minut). Ett annat stort avbräck är den välbekante Fabio Coentrao, som precis som Bas Dost är avstängd i det här mötet. William Carvalho är dessutom fortsatt skadad, och riskerar att missa mötet. Det är med andra ord ett rejält försvagat Sporting CP som tar sig an Atletico Madrid på torsdag.

För Atletico Madrids del är fortsatt Filipe Luis skadad, men Lucas Hernandez har onekligen gjort ett imponerande jobb i brasilianarens frånvaro. Senast stod han för en oerhört fin insats i Madrid-derbyt, mot Real Madrid när Atletico fick med sig en poäng från Santiago Bernabeu.

Spanjorerna vinner..

Det är inte längre en nyhet att Atletico Madrid högst troligt har världens allra starkaste försvar. Lägg där till Oblak i ekvationen, och ja, det resulterar i ett ogenomträngligt lås. För faktum är att Atletico fortsatt är det laget i Europa som släppt in minst mål – 15 mål på 31 ligamatcher! Ett sjukt facit.

Och med tanke på att Sporting inte lyckades pricka in det där 2-1-målet, så tror vi luften går ur Sporting-spelarna ifall Atletico noteras för matchens första mål, och då kan vi högst troligt förvänta oss en relativ trygg seger för spanjorerna.

Föreställer vi oss istället ett 0-0-läge, så kommer Sporting att flytta fram sitt manskap ju längre matchen pågår, och då kan det mycket väl smälla i omställningslägena Atletico lär bjudas på. Och här tänker vi givetvis per automatik på Griezmanns mål från i helgen, när Atletico utnyttjade ett omställningsläge, som i sin tur resulterade i ett mål. De är onekligen supervassa i just de situationerna.

Vi väljer därför att syna den raka tvåan – Atletico Madrid vinner – till mycket fina 1,92 x insatsen! Spelbolaget Nordicbet står för oddset.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se