Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Wolves - Derby


Spela!
Datum: Onsdag 2018-04-11 20:45
Land: England
Liga: Championship
Spel: Wolves HT/FT
Odds: 2.50
Bolag: WilliamHill

Rekarens Spelmotivering

Vid ett poängtapp för Fulham på tisdagen, samtidigt som Wolves löser tre pinnar i mötet mot Derby, så är en direktplats till Premier League säkrad för Wolves del!

-Ikväll erbjuds det hela 5.00 i odds på att Real Madrid avancerar till semifinal i Champions League - detta TROTS att Real Madrid leder med 3-0 inför andra och sista mötet mot Juventus. Hämta det mycket fina erbjudandet genom att klicka här: Betfair-Real-Juventus ange kod: ZFBMBN - vid registrering.

Det ska onekligen mycket till om Wolves ska misslyckas med att plocka en direktplats till Premier League nästa säsong. De infinner sig i nuläget elva poäng före ligatrean Fulham, och det återstår som bekant endast fem omgångar att spela för. Det innebär att det finns 15 poäng att spela för, samtidigt som det alltså skiljer elva poäng mellan en direkt- och kvalplats för Wolves del.

Det här inlägget skrivs inför tisdagens fight mellan Fulham och Reading, och givetvis rör det om en del i grytan så här på förhand. Dock tror vi samtidigt inte det spelar allt för stor roll, ifall Fulham löser tre pinnar, eller inte. Wolves lär fortsatt vara fokuserade på sin uppgift – och målsättningen är givetvis att plocka första platsen i Championship.

Nu är fallet sådant att ligatvåan Cardiff också redan spelar på tisdagskvällen. Vid seger för deras del, kryper de allt närmre första platsen, mer exakt kommer det då skilja sex poäng mellan Wolves och Cardiff. Dock så har Cardiff en match mindre spelad än Wolves, och avståndet mellan de båda lagen kan alltså landa på tre poäng istället. Det tror vi boostar Wolves-spelarna till att genomföra en 100-procentig insats på onsdagen.

Wolves kommer närmst från en bortaseger, över just Cardiff och har inför onsdagens möte noterats för 13 poäng – av 15 möjliga i de fem senaste matcherna i Championship. Formen är det med andra ord inget fel på, och deras siffror på hemmaplan, övertygar dessutom stort! Wolves har endast tappat poäng vid sex tillfällen på Molineux Stadium – och är det enda laget i Championship som snittar mer än två mål per spelad match på hemmaplan.

Vinner igen!

Positiva nyheter för Wolves del är det faktum att både Doherty och Neves avtjänat sin avstängning. Som bekant åkte de båda mittfältarna ut i segermötet mot Middlesbrough för två veckor sedan. Det ledde till ett poängtapp i mötet efter, mot Hull. De båda mittfältarna var sedan tillbaka i det tuffa toppmötet mot Cardiff – ett möte som alltså resulterade i en seger.

Det är ingen direkt nyhet att Doherty och Neves är två nyckelspelare i detta lagbygget. Diogo Jota är också helt återställd från sin vristskada, och fick inleda från start i toppmötet senast. Det innebär att samtliga spelare äntligen är tillgängliga igen! Det tror vi resulterar i ännu en seger för Wolves del.

Onsdagens motstånd, Derby är inte direkt ett mediokert gäng, utan är mitt i slaget om en kvalplats till Premier League. Mer exakt infinner de sig på en femte plats i tabellen, och har tre poäng ner till Millwall på en sjunde plats. Därför är varje poäng viktig för deras del också. Men på onsdagen väntar trots allt säsongens allra tuffaste uppgift, och det är inte direkt många lag som lyckats lämna Molineux Stadium med tre poäng i behåll. Det har trots allt bara skett vid två tillfällen.

Och med tanke på att Wolves, minst i princip kan säkra ett PL-kontrakt, inför de egna supportrarna, väljer vi därför att testa spelet 1/1. Spelet innebär att Wolves leder redan i halvtid, och sedan också vinner matchen! Reken betalar fina 2,50 x insatsen hos spelbolaget Williamhill!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se