Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

AS Roma - Barcelona


Spela!
Datum: Tisdag 2018-04-10 20:45
Land: Italien
Liga: Champions League
Spel: Över 3.0 mål
Odds: 1.84
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Ett 3-0-resultat innebär att Roma är vidare till en semifinal i Champions League. En omöjlig bedrift? I princip ja, men de måste väl ge det ett försök åtminstone?

BOOSTAT ODDS: Få makalösa 5,00 i odds – istället för ordinarie 1,005 – för ett Barcelona-avancemang i mötet mot Roma! Läs mer om erbjudandet här: Betfair-Roma-Barca

Roma har i princip en omöjligt uppgift framför sig inför returmötet på Stadio Olimpico. Det krävs minst tre baljor, samtidigt som nollan ska hållas intakt mot Messi & Co. Ja, ni förstår – det kommer inte att ske! Dock så tycker vi samtidigt inte 4-1-resultatet från Camp Nou speglade matchbilden allt för bra. Roma hade lika med kunnat göra ytterligare två mål i den fighten, men det ville sig dessvärre inte!

På frågan om Roma kommer att ge vändningen en rättvis chans på tisdag, så väljer vi att svara ja! Och därför tror vi också matchen har alla förutsättningar till att bli en underhållande fight.

Nainggolan saknades som bekant på Camp Nou, i och med en skada men belgaren gjorde 90 minuter i helgen i mötet mot Fiorentina – och därför utgår vi från att han startar på tisdagen också. Dzeko, som hängde en balja i möte nummer ett, kommer också att finnas med från start, och det gäller för honom att sätta dit sina lägen om Roma överhuvudtaget ska kunna göra detta till en hyfsad trevlig tillställning. Det finns trots allt en heder att försvara, och även ifall en uddamålsseger inte räcker till ett avancemang, så lär man högst troligt göra allt för att bjuda de egna fansen på ett fint avslut i CL 2018!

Barcelona har ett oerhört fint skadeläge i truppen, då enbart Samper och Digne finns med på skadelistan. Coutinho är som sagt inte tillgänglig för spel i Champions League – och får därför följa matchen från TV-soffan eller från läktaren. Vi utgår därför från att samtliga ordinarie lirare finns med från start på tisdag, Messi, Suarez, Bosquets & Co lär finnas med på banan när domaren blåser igång matchen!

Får vi bevittna mål?

Förutsättningar är glasklara inför tisdagens fight, Roma behöver hamna i nätmaskorna vid minst tre tillfällen ifall man överhuvudtaget ska kunna gå vidare från den här kvartsfinalen. Och visst är man skyldiga supportrarna ett försök? Det är trots allt vinnarskallar som entrar Stadio Olimpico, och samtliga på banan lär ge sitt allt så länge det överhuvudtaget finns en möjlighet!

Vi utgår därför från att Roma spelar med ett något högre risktagande i det här mötet. Det öppnar onekligen upp för Barcelonas offensiv, och i sin tur mål! Vi är därför övertygade om att vi får bevittna ett par mål på Stadio Olimpico – vi har onekligen svårt att se att detta ska bli en händelsefattig historia.

Därför söker vi oss också mot målen, och mer exakt är det överspelet vi lockas av. Det första mötet bjöd trots allt på hela fem mål – och vi tror det åtminstone blir ytterligare fyra här!

Vi väljer därför att syna över 3,0 mål i matchen – insatsen tillbaka vid exakt tre mål – till mycket fina 1,84 x insatsen hos Bethard!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se