Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Manchester City - Liverpool


Spela!
Datum: Tisdag 2018-04-10 20:45
Land: England
Liga: Champions League
Spel: City -1.5 mål
Odds: 2.40
Bolag: Interwetten

Rekarens Spelmotivering

-Vi börjar med att lyfta fram ett galet erbjudande till kvällens supermatch i England. Nu får du otroliga 5.00 i odds på att Liverpool lyckas avancera vidare - detta TROTS att Liverpool har en 3-0-ledning inför kvällens andra och sista match. Hämta erbjudandet genom att klicka här: Betfair-ManCity-Liverpool - och ange kod: ZFBMBL - vid registrering..

Ikväll ska det avgöras vilka två lag som tar dom första CL-biljetterna till Champions League. På schemat har vi Manchester City mot Liverpool respektive Roma mot Barcelona. Jag väljer ut ett speltips från den förstnämnda matchen på Etihad.

3-0 (!!) blev slutresultatet på Anfield förra veckan. Ett resultat jag & förmodligen många andra inte trodde skulle ske. Att Liverpool skulle pressa Man City och möjligtvis vinna visste vi alla var fullt möjligt och det visade Liverpool upp i Premier League genom att besegra City med 4-3 - men att hålla NOLLAN mot ett City vars offensiv har varit galet bra var jag inte alls beredd på - och heller inte med TRE bollar mot noll. Det var en mycket fin insats av Liverpool som dödade matchen redan efter si sådär 30 minuter..? och kunde ha god kontroll i defensiven resterande tid - City hade knappt något att komma med..

Inte nog med att Manchester City förlorade tungt i Champions League och släppte in tre mål utan några dagar senare var det återigen dags och den här gången när Peps mannar skulle säkra ligaguldet på hemmaplan. 2-0 upp och allting såg ut att gå enligt Peps plan - men i andra halvlek kom United ut som ett helt annat lag och VÄNDE på steken genom två Pogba-mål samt att Smalling några minuter senare kunde avgöra med matchens sista mål. 2-3 till United på Etihad slutade matchen och vi kan konstatera att City numera har släppt in SEX mål på två matcher vilket förstås aldrig tidigare hänt den här säsongen - och heller inte två förluster i följd.

Jag vill inte såga City helt för dessa två matcher och framförallt inte den senaste. Tyckte City fungerade galet bra i första halvlek och det var helt enkelt en sådan dag där man inte lyckades knyta ihop säcken HELT genom ett tredje mål. Raheem Sterling hade FLERA klara målchanser för att stänga matchen och förmodligen också för att göra ett hattrick. Istället blev engelsmannen mållös. En del otur vill jag påstå i samband med ett par tre konstiga domarbeslut i kombination med ett bättre United i andra halvlek SAMT att Pep valde att rotera en del i elvan.

Det är väl ungefär vad som hänt den senaste veckan eller så + ett mycket tråkigt & tamt Merseysidederby som slutade 0-0. Jürgen Klopp valde även han med all rätt att rotera/vila lite spelare - även ifall han själv inte påstår det - men det är ett faktum att flera spelare från City-matchen fick börja på bänken samt lagets skyttekung Mohamed Salah utanför truppen - Salah som alltså klev av skadad i CL-matchen mot City.

Vi kollar till skadeläget hos båda lagen..

Man City:

Ingenting att nämna direkt. Benjamin Mendy fortsatt skadad som han varit hela säsongen. John Stones osäker men lär oavsett ej få spela. Aguero är tillbaka i spel efter att missat några i följd & bland annat förra veckans match mot Liverpool.

Liverpool:

Aningen fler på skadelistan hos gästerna. Joseph Gomez, Adam Lallana, Joel Matip, Emre Can och en avstängd Jordan Henderson. På Hendersons position lär vi se Wijnaldum. Annars är det ingen större förändring mot förra veckans startelva. Enligt rapporter är Mohamed Salah fortfarande osäker till spel men jag personligen tror han kommer vara spelklar & går direkt in i elvan.

Ikväll tror jag det vänder för Manchester City. Det har gått lite för långt för Citys del som numera har två raka förluster & bland annat en på Etihad som också är Citys första på hela säsongen. Vanligtvis är man otroligt starka överlag och framförallt på hemmaplan. Här har City absolut ingenting att förlora utan ut och köra med sin otroliga offensiv som vanligtvis är så otroligt stark. Det måste hemmalaget visa upp ikväll för att ha någon som helst chans att vända på detta - som förstås kommer bli otroligt svårt - men jag personligen tror möjligheten finns eller åtminstone att City gör MATCH av detta dubbelmöte - ex vinner med två bollar men att Liverpool till slut lyckas avancera.

Det är min tanke av kvällens match i alla fall och jag tycker vi hittar ett gott värde i att Manchester City vinner den här matchen med två bollar. Två bollar räcker inte för City utan måste trycka på för TRE, kanske till och med FYRA ifall Liverpool får dit en balja. Jag tror därför HCP-spelet på -1.5 mål fungerar bra ikväll.

Jag väljer att investera 5/10 units på -1.5 mål Manchester City - att vinna med minst två mål. spelbolaget Interwetten!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Manja
Användare
SPREADSHEET
HÄR
VINSTER
81
FÖRLUSTER
44
PUSH
4
ROI
100%




Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se