Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 18


Spela!
Datum: Lördag 2018-04-07 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag v 14 – 2018

Hett Manchesterderby väntar på kupongen vecka 14 där Manchester United har mest att spela om. Ligan är i princip avgjord så vi tror att det lutar åt bortavinst. Häng med i resonemanget nedan där vi tar ut 4 matcher som vi tror på!

Match 1. Manchester City – Manchester United (2)

Det här är så klart den stora matchen på tipset och hela omgångens match i Premier League. Oddset på en 2:a är hela 4.30 gånger pengarna hos Unibet. När hade Manchester United ett sådant högt odds på sig senast för seger? Den här matchen är så klart huggen som stucken och kan sluta lite hur som helst men det finns en riktigt bra möjlighet till att det ska kunna bli en 2:a på kupongen. Varför? Jo för Manchester City spelade Champions League i veckan där man gick en hård drabbning mot Liverpool borta i Onsdags. Inte många vilodagar där inte. Lägg därtill att Manchester City ska försöka vända ett 0-3 underläge i returen som spelas redan nu på Tisdag. Med ligan i princip avgjord så tror vi att City kommer spara en hel del krafter på Lördag. Det vore konstigt att gå ut med samma manskap på nytt från i Onsdags som sedan ska försöka genomföra vändningen på Tisdag. Det här öppnar upp för Manchester United alla dagar i veckan. Dels har man fått vila, men formen är god och man har alla möjligheter till att ta 3 poäng. Det som talar emot för bortaseger är att Manchester City endast förlorat 1 match under hela säsongen och är normalt sett otroligt starka hemma. Men vi tycker inte att det spelar så stor roll här. Ett derby är alltid ett derby och då får man lämna statistik åt sidan där dagsform brukar avgöra. Ur den dagliga aspekten så är det som vi ser det mycket som talar för United och det ska bli intressant att se om vi har rätt. Vårt tips 2:a!

Match 3. Brighton – Huddersfield (1)

Brighton är luriga och jobbiga att möta. Det är flera lag som gått på plumpen på Falmer Stadium. Hemma har man 4 vinster på de 5 senaste och tar nu alltså emot Huddersfield som ligger farligt nära nedflyttningsstrecket. Huddersfield har sett rätt tröttkörda ut sista tiden. 1 vinst på de 6 senaste vittnar om det och framförallt är det målskyttet framåt som varit ett stort problem. Huddersfield har inte gjort något mål framåt på de 4 senaste matcherna och då hjälper det inte om defensiven fungerat. Senast skadade sig också den offensiva mittfältaren och ibland anfallaren Kachunga som startat i mer än hälften av matcherna den här säsongen. Det här bäddar för en hemmaseger och vi tycker ettan känns bra. Brighton får tipset!

Match 5. Stoke – Tottenham (2)

Stärkta över derbysegern borta mot Chelsea senast så är självförtroendet på topp hos Tottenham. Harry Kane var tillbaka senast i truppen och fick göra ett inhopp med kvarten kvar. Att han kunde återhämta sig så snabbt efter den fotskada som han ådrog sig var det nog ingen som hade räknat med. Detta är en klar bonus för ”Spurs” och här ska man inte tappa poäng då man kommer göra allt man kan för att behålla sin Champions League placering. I hemmalaget är Zouma skadad och Charlie Adams avstängd. Stoke har 8 raka matcher utan seger. En tvåa på kupongen är ingen vågad gissning och blir vårt tips.

Match 13. Örebro – Norrköping (2)

Det är första gången under 2018 som vi ser Allsvenskt på stryktipskupongen. I och med att det är tidigt på säsongen så är det svårt att säga hur formen är hos lagen. Vi tyckte dock att Norrköping såg riktigt roliga ut i premiären där man radade upp målchanser på Nya Parken. Matchen slutade dock bara 2-1 mot Brommapojkarna men det kunde ha blivit betydligt större siffror. Bortaplan nu och en viss skillnad så klart men konstgräset i Örebro borde kunna passa Norrköping rätt så bra. Det här är en kul chansning på stryktipskupongen och vi tippar 2:a i match 13!


Kommentarer om stryktipset:

-14 miljoner väntar i jackpot

-Systemspel R-9-0-222(11)

-Veckans säkraste anser vi att Tottenham är borta mot Stoke

-Skrällen tror vi att Newcastle kan stå för borta mot Leicester

-Spelstopp 15.59

-Utanför tipset idag, Everton – Liverpool

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se