Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

AS Roma - Fiorentina


Spela!
Datum: Lördag 2018-04-07 18:00
Land: Italien
Liga: Serie A
Spel: Under 2.75 mål
Odds: 1.82
Bolag: Betser

Rekarens Spelmotivering

KANONODDS! Barca till hela 5.00 gånger pengarna mot Leganes.. Läs om erbjudandet här: Betfair-Barca-Leganes - och ange kod: ZFBMBI - vid registrering.

Roma kommer närmst från en 4-1-förlust mot Barcelona, men har inte direkt tid till att tänka på det – närmsta fokus är istället att knipa en top 4-placering i Serie A!

En stor uppgift väntar för Roma under lördagen när ett formstarkt Fiorentina kommer på besök. Som bekant, och precis som vi nämner i ingressen fick vi bevittna en storförlust för

Roma i kvartsfinal nummer ett mot Barcelona. Två självmål satte grunden för storförlusten, och efter 90 spelade var det väldigt tydligt att Barcelona infinner sig ett par nivåer ovanför detta italienska lagbygge.

Ingenting idag, talar för att Roma mäktar med en vändning mot katalanerna, och därför blir per automatik Romas huvudfokus, att hamna bland de fyra främsta i Serie A-tabellen. I nuläget är det mycket jämnt där i toppen, där det står mellan Roma, Inter och Lazio – och högst troligt blir det också två av dem tre lagen som får spela Champions League-fotboll nästa säsong.

Vi finner Lazio tre poäng bakom Roma inför omgång 31, Inter placerar sig samtidigt endast ett poäng bakom, och därför är tre poäng på lördagen av största betydelse för Romas del. En förlust här hade kunnat innebära att man blir av den åtråvärda tredje- samt fjärde platsen och det hade givetvis varit ett stort misslyckande.

I våra ögon är det inte alls så självklart att Roma vinner det här mötet. De har inte alls gått att känna igen under den här säsongen, och Fiorentina har samtidigt börjat hitta formen. Bortalaget är uppe i fem raka segrar inför lördagens möte, och endast släppt in ett mål på de fem fighterna. Deras huvudfokus lär dessutom ligga på att stänga igen matchen, och det tror vi de mycket väl kan lyckas med.

Underspelet intressant..

Sedan Astoris tragiska bortgång har Fiorentina gått rent i ligaspelet. De infinner sig nu endast fyra poäng bakom en Europa-plats, och kommer därför inte att ge bort något gratis på lördagen. Fem raka segrar är ett faktum, och vid en sjätte kan man alltså tillfälligt kliva upp på en sjunde plats. Det är givetvis en morot för ett Fiorentina som tidigare under säsongen inte haft känn på en sådan position.

Vi utgår dock från att Fiorentina ställer upp defensivt, och i första hand också fokuserar på den aspekten av spelet. Ett oavgjort resultat är inte fy skam direkt, och därför ett mycket godkänt resultat.

Nainggolan och Cengiz Ünder är fortsatt osäkra till spel för Romas del. De missade veckans möte mot Barcelona på grund av skador, och vi får se lite närmre, huruvida de finns med från start eller inte. För Fiorentinas del är Badelj och Cyril Théréau osäkra till spel, resterande lirare är tillgängliga!

Sammanfattningsvis så tror vi Fiorentina står upp bra på Olympiastadion. Vi väljer därför att syna under 2,75 mål i matchen – halva insatsen tillbaka om det blir exakt tre mål i matchen – till 1,82 x insatsen hos spelbolaget Betser!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se