Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Manchester City - Manchester United


Spela!
Datum: Lördag 2018-04-07 18:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: United +0.5 (X2)
Odds: 2.05
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

KANONODDS! Barca till hela 5.00 gånger pengarna mot Leganes.. Läs om erbjudandet här: Betfair-Barca-Leganes - och ange kod: ZFBMBI - vid registrering.

Manchester-derby på schemat som också spelas i dagens sista Premier League-match med start 18:30.. Kan bortagänget knipa en pinne på Etihad?

Det blev en tung förlust för Manchester City i senaste matchen mot Liverpool. Jag tror inte många förväntade sig en sådan typ av överkörning - åtminstone inte jag - och knappast att Liverpool dessutom skulle hålla nollan mot Peps maskineri.. Det allra mesta har fungerat felfritt för City den här säsongen och framförallt offensiven måste jag säga där man är otroligt bra med flera vassa målskyttar. Det gick helt enkelt inte mot Liverpool som var det klart bättre laget och kunde döda matchen efter ca 30 minuter. Vi ska förstås inte döda Citys chanser helt och är det något lag i England som kan vända på detta så är det definitivt Manchester City - på hemmaplan..

Men - någonting vi definitivt kommer få se på idag är en rotation i elvan trots att Manchester City har chans till att säkra ligatiteln mot lokalrivalen United bland sina fans. Det skulle förstås vara extra speciellt för fansen att få bevittna detta när samtliga United-spelare är på plan. Pep tänker dock ett steg längre och BEHÖVER samtliga spelare fit for fight i matchen mot Liverpool bara TRE dagar senare. Med detta sagt lär vi se en ganska grov rotation från Manchester City idag - det är åtminstone min tanke. Oavsett så kommer Manchester City att kamma hem ligatiteln - frågan är bara om det blir i idag eller nästa vecka.

Detta öppnar för United-poäng? Det tycker jag allt. Manchester United har väl inte sådär jättemycket att tänka på förutom några få matcher kvar i Premier League och en FA Cup-match mot Tottenham om några veckor - spel om en biljett till finalen. Det har varit spelledigt i veckan och United har kunnat laddat bra inför derbyt. United & framförallt Mourinho lär vara väldigt sugna på att sno en poäng här på Etihad. Portugisen som fått otroligt mycket kritik på sistone och framförallt efter Sevilla-matchen i Champions League. Helt övertygad om att motivationen är på topp hos samtliga spelare som kommer göra allting för att skjuta upp festen minst en vecka till.

Det ska påpekas att Manchester City har varit helt strålande på hemmaplan den här säsongen och sedan 1-1-matchen mot Everton så har det BARA radats upp vinster. Men idag lär vi se ett annat Manchester City som också är en stor anledning till mitt val av speltips i Manchester-derbyt!

Jag tror United kan få med sig pinne här och väljer det till över dubbla pengarna hos spelbolaget som erbjuder alla besökare på Rekar.se en UNIK bonus på 200%.. Lås upp bonusen genom att klicka här: Bethard

Jag väljer att investera 5/10 units på United +0.5 (som betyder X2 - kryss eller bortavinst för att spelet ska sluta i vinst)

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Manja
Användare
SPREADSHEET
HÄR
VINSTER
81
FÖRLUSTER
44
PUSH
4
ROI
100%




Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se