Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Wolverhampton - Hull


Spela!
Datum: Tisdag 2018-04-03 20:45
Land: England
Liga: Championship
Spel: Wolves -1.0 mål
Odds: 2.01
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

FÖRHÖJDA ODDS: 13.00 i odds för en Juventus-seger, eller 12.00 x degen för en Real Madrid-seger! Hämta erbjudandet genom att klicka här: Betfair-Juventus-RealMadrid och ange kod: ZFBMBG - vid registrering..

Hull City har upplevt stora svårigheter under säsongen 17/18 men verkar åtminstone lösa ett nytt kontrakt i Championship inför nästa säsong – lär högst troligt bli förlust på tisdagen dock!

Hull Citys urtåget ur Premier League blev ett faktum under fjolårets säsong, och årets Championship-äventyr har varit mindre lyckat än vad man trott på förhand. Hull har förvisso sex poäng ner till nedflyttningsstrecket, men att man placerar sig så pass långt ner i tabellen är oroväckande i sig. Det är en indikation på att något inte står rätt till i laget.

Hull lyckades dock spela till sig ett oavgjort resultat mot Aston Villa i helgen, en poäng som onekligen är viktig inför de avslutande omgångarna. Faktum är dock att lagbygget inte alls går att lita på. Tittar vi bara tillbaka en omgång i seriespelet, så kan vi konstatera att Hull föll mot bottenlaget Birmingham med hela 3-0. Det väcker onekligen oroväckande känslor kring Hull i nuläget.

Det är samtidigt så att Birmingham faktiskt är det enda laget som förlorat fler matcher än just Hull på resande fot, den här säsongen. Hull har förlorat 11 av 19 spelade fighter på bortaplan – och med tanke på att man möter ett av seriens starkaste hemmalag på tisdagen, så kommer det att högst troligt bli 12 nederlag efter tisdagen.

Alla som följt Championship lite närmre i år, har säkerligen heller inte undgått att Wolves infunnit sig på en första plats i tabellen – i princip sedan omgång ett i augusti månad. De har samtidigt varit överlägsna serieledare ett bra tag, fram tills för några veckor sedan då Cardiff onekligen börjat hitta formen och i sin tur krupit allt närmre Wolves i tabellen. Men det faktum har enbart triggat igång Wolves-spelarna, och fått dem att inse allvaret. Inför tisdagens fight är de nu uppe i tre raka segrar i ligaspelet, och kommer dessutom närmst från en riktigt tung bortaseger mot Middlesbrough. Ett Middlesbrough som trots allt infinner sig på en kvalplats till PL.

Inget snack om saken!

Wolverhampton kommer att spela i Premier League nästa år. Vi är helt övertygade om att laget inte tappar en sådan här ledning, vid den här tiden på året. De är alldeles för bra för att det ska ske helt enkelt. Sett till trupp och spelare är de helt klart det bästa laget i Championship, och i princip allt talar för att de besegrar ett ostabilt Hull City på tisdagen.

Wolves har trots allt enbart bara tappat poäng vid fem tillfällen här på Molineux Stadium, den här säsongen. Det är ett mäkta imponerande facit som onekligen tyder på att man hittat en perfekt approach till sina hemmamatcher. 14 segrar på 19 försök är ett faktum!

Wolves ska därför bara vinna tisdagens möte mot Hull City. Oddset för det spelet, ligger på runt 1,50 i skrivande stund, men med tanke på att Wolves snittar 2,16 mål/match här på Molineux Stadium, så väljer vi istället att syna asianmarknaden, där ett fint odds blivit identifierat!

Wolves -1.0 mål (pengarna tillbaka om Wolves vinner med endast ett mål) klickas därför istället in, till det godkända oddset; 2,01 x degen! Spelet synar vi hos spelbolaget Bethard! Stort lycka till vid rygg.

Notera: Insatsen tillbaka vid uddamålsseger (Wolverhampton)

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se