Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

AIK - Dalkurd


Spela!
Datum: Måndag 2018-04-02 15:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: AIK -1.0 mål
Odds: 2.00
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Dalkurd reser till Stockholm i hopp om att åtminstone få med sig ett poäng från Friends Arena – kan de streta emot topplaget?

BOOSTAT ODDS: Få makalösa 7,00 i odds – istället för ordinarie 1,50 – för en AIK-seger i mötet mot Dalkurd! Läs mer om erbjudandet här: Betfair-AIK-Dalkurd

Dalkurd har onekligen gjort en helt fantastisk resa under de senaste åren, då klubben bildades först 2004, och i sin tur spelade sin första seriematch i division 6, 2005. En rekordsnabb resa upp till Allsvenskan med andra ord.

Målsättningen är tydlig för Dalkurds del, de tror givetvis starkt på att hålla sig kvar, och har under vid ett flertal tillfällen talat om Östersunds resa, och poängterat att de är kapabla till samma fina resultat. Truppen ser dock betydligt sämre ut, och högst troligt lär det också bli en fight om överlevnad i Allsvenskan, för deras del. Men det är absolut inget att skämmas över, då man trots allt infinner sig i Allsvenskan, med en klubb som enbart existerat sedan 2004.

Dalkurds huvudfokus i mötet mot AIK på Friends Arena, lär vara att prioritera försvarsspelet. Man lär högst troligt falla tillbaka i banan en aning, och huruvida man löser den uppgiften är oklar, men det mesta talar onekligen för att man dessvärre åker på ett nederlag i premiären.

AIK har värvat starkt i sommar, och har bland annat plockat in Bahoui, Milošević, Elyounoussi och Joel Ekstrand. En fin lista av spelare, och truppen ser onekligen mer lovande ut i år, än inför fjolårets säsong. Samtidigt är det relevant att lyfta fram det faktum att Nils-Eric Johansson dessvärre fått avsluta karriären. Anledningen är en försämring på en sedan tidigare dokumenterad avvikelse på hjärtat, och det är givetvis ett stort minus för AIK:s del. Försvararen började onekligen komma till åldern, men alla är samtidigt väl medvetna om vad hans närvaro betydde för laget.

Steget större..

Nu är dock fallet sådant att AIK är större än Dalkurd, på exakt alla plan. Därför är vi inne på att det bör råda klasskillnad på Friends Arena under måndagen.

AIK har under de senaste åren i princip alltid inlett Allsvenskan svagt. Men den här gången bjuds man onekligen på en fin möjlighet till att inleda året på ett betydligt bättre sätt. Fjolårets säsong var ett fint år för Stockholmsklubben, där speciellt försvarsspelet imponerade vid större delar av säsongen. Det tror vi man tar med sig inför det nya året, och nu har man dessutom förstärkt offensiven med ett par mycket intressanta namn.

Precis som vi tidigare var inne på, så lär Dalkurd fokusera på defensiven i det här mötet. AIK kommer därför högst troligt att ha mycket boll, och så småningom tror vi också de får hål på Dalkurd, och då kommer matchbilden att öppna upp sig en aning.

Vi väljer därför att testa en slant på AIK -1.0 mål (pengarna tillbaka om AIK vinner med ett mål) till mycket fina 2,00 x insatsen hos spelbolaget Bethard! Stort lycka till vid rygg.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1
Labben
Användare
2018-04-01 21:06

Tar rygg

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se