Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Lecce - Andria


Spela!
Datum: Torsdag 2018-03-22 20:30
Land: Italien
Liga: Serie C - Group C
Spel: Lecci -1.25 mål
Odds: 1.90
Bolag: 10Bet

Rekarens Spelmotivering

Lecce går som tåget i Serie C och högst troligt kommer laget att spela i en division högre nästa säsong – noteras för sin andra raka seger på torsdag?

I skuggan av förberedelserna inför träningslandskamperna som spelas här framöver, ställs ligaettan Lecce mot bottenlaget Fidelis Andria, i Serie C. Säsongen börjar lida mot sitt slut, och nu återstår bara sju matcher att spela för Lecces del. Läget ser onekligen bra ut inför avslutningen, och vi kan konstatera att Lecce – i skrivande stund – placerar sig sju poäng före närmsta motståndare. Dock har de en match mer spelad, och under onsdagen har Catania därför ett fint läge till att krympa avståndet.

Det mesta talar dock fortsatt för att Lecce löser en direktplats till Serie B, och en klassisk klubb som Lecce ska väl trots allt spela i minst en division under den högsta serien. De som följt Serie A mer noga under de senaste åtta åren, minns säkerligen att Lecce spelade i serien under två säsonger (10/11 & 11/12).

Redan i fjol var Lecce faktiskt väldigt nära på att ta steget upp till Serie B, när man noterades för en andra plats i tabellen. En sådan position innebar kvalspel, och väl där åkte man ut i den första omgången mot Alessandria efter straffar. I nuläget ser dock Lecce ut att slippa kvalspelet, och vi är dessutom övertygade om att man befäster sin första plats i tabellen på torsdagen.

Lecce ställs alltså mot Fidelis Andria, som placerar sig på en 17:e plats i tabellen – två poäng ifrån säker mark. Formen är dessutom svag i bortalägret, då man enbart noterats för två segrar på de sju senaste omgångarna. Värt att lyfta fram är det faktum att de båda segrarna dessutom kommit mot motstånd som infinner sig långt ner i tabellen – Paganese och Catanzaro. Svårighetsgraden höjs onekligen på torsdagen, och vi har därför svårt att se att Fidelis Andria ska kunna åstadkomma någonting här.

Trivs mycket bra på Via del Mare..

Lecce har presterat oerhört bra på Via del Mare den här säsongen – deras hemmaborg, som dessutom tar uppåt mot 40 000 personer! De har så här långt in på säsongen hunnit avverka 14 matcher på Via del Mare – och gått segrandes ur 10 fighter. Det är onekligen ett fint facit, och när ett av seriens allra sämsta lag kommer på besök, så bör segerchanserna därför vara goda.

Vi kan dessutom konstatera att Lecce enbart förlorat ett möte i ligaspelet sedan i september(!) månad. Det innebär att man förlorat en av sina tjugosex (26) senaste matcher. Fallet är dock sådant att Lecce nu noterats för två raka poängtapp på Via del Mare, mot ligafyran Matera och ligafemman Juve Stabia. På torsdagens sänks dock svårighetsgraden, minst ett par snäpp. Därför är torsdagens fight ett ypperligt läge till att återvända till vinnarspåret, även på hemmaplan.

Vi räknar därför med att Lecce besegrar Fidelis Andria någorlunda komfortabelt. Det återstår enbart några få omgångar nu, och vid seger på torsdagen tar man ett stort kliv, i riktning mot Serie B-spel nästa säsong. Det tror vi är en ordentlig morot för deras del.

Vårt speltips blir därför; Lecce (-1,25 asian handicap) till mycket fina 1,90 x insatsen! Oddset finner ni hos spelbolaget 10bet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se