Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Danmark - Panama


Spela!
Datum: Torsdag 2018-03-22 20:00
Land: --
Liga: Vänskapsmatch
Spel: Danmark -1.25 mål
Odds: 1.85
Bolag: betsson

Rekarens Spelmotivering

Danmark har onekligen något fint på gång och truppen ser väldigt intressant ut inför VM i Ryssland – bör vara steget större än Panama på torsdag!

Danmark stod för ett imponerande playoff i VM-kvalet när man besegrade Irland med hela 5-1 i Dublin i den andra och helt avgörande fighten. Eriksen stod för ett hattrick i det mötet och ledde alltså sitt landslag till VM i Ryssland.

Vi är mycket imponerade av det danska landslaget, som vi tror har mycket att erbjuda i årets upplaga av världsmästerskapet. Truppen ser onekligen väldigt intressant ut, med spelare som Schmeichel, Eriksen, Kjær, Christensen, Lasse Schöne och bland annat Sisto – som gjort det väldigt bra i Celta Vigo i år. Det finns med andra ord mycket fint att hämta från Danmarks trupp, och det är spelare som till vardags är ordinarie i klubbar som representerar de allra bästa ligorna i Europa.

Danmark lottades som bekant in i Grupp C i VM-mästerskapet, och kommer att ställas mot Frankrike, Peru och Australien. Vi rankar Danmark högre än både Peru och Australien, och tror starkt på att danskarna löser ett avancemang till slutspelet. Annat tror vi om Danmarks motstånd på torsdagen – Panama.

Panama tog sig vidare från det nord- och centralamerikanska VM-kvalet, efter att bara ha noterats för tre(!) segrar av tio möjliga. Det är nästintill ett löjligt faktum, och då är det dessutom värt att lyfta fram att Panama ställdes mot nationer som Trinidad och Tobago och Honduras. Vi är därför övertygade om att Panama noteras för tre raka förluster i mästerskapet. De bör helt enkelt inte räcka till i dessa sammanhang.

Klasskillnad:

Vi lyfte tidigare fram Danmarks trupp och konstaterade vilken kvalité som finns i det lägret. Nu tänkte vi titta närmre på Panamas manskap, och vi kan direkt bekräfta att det endast finns två spelare i truppen som till vardags spelar ute i Europa – målvakten Jamie Penedo (Dinamo Bukarest) och mittfältaren Ricardo Ávila (Gents B-lag).

Majoriteten av spelarna representerar klubbar i MLS, och nationens mest rutinerade spelare (Gabriel Gómez) spelar till vardags i Atlético Bucaramanga, i Colombia. Detta säger en del om kvalitén i truppen, minst sagt. Att ta sig vidare till ett VM är förvisso inte direkt något vilken nation som helst kan göra. Dock kvarstår det faktum att Danmark är ett betydligt bättre fotbollslag, med spelare som spelar fotboll på den allra högsta nivån – vecka in och ut.

Vi är därför övertygade om att danskarna vinner den här matchen någorlunda komfortabelt. Panamas offensiv är dessutom väldigt svag. Vi kan också konstatera att Panama enbart noterades för nio mål i VM-kvalet – endast Trinidad och Tobago var sämre i den kategorin.

Vi väljer därför att syna Danmark (-1,25 asian handicap) till mycket fina 1,85 x insatsen! Oddset finner ni hos Betsson, som bjuder alla nya kunder på ett riskfritt spel.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se