Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Adam: Tre spel


Spela!
Datum: Onsdag 2012-10-10 08:00
Land: Se i spel
Liga: se
Spel: Se i spel
Odds: Se i spel
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Baghdatis +1.5 set @ 1.80


Detta måste jag faktiskt säga är ett förvånandsvärt högt odds om man ska se till hur dessa bägge spelade tennis i sina respektive förstarundor. Baghdatis fick en perfekt start mot Fogini, ett sånt där lagom svårt motstånd där spelaren är för bra för att ställa ut skorna mot, men samtidigt för dålig för att behöva anstränga sig till max mot. Baghdatis gick till semifinal förra veckan, väl där fick han stryk mot Nishikori, vilket dock bara gynnar detta spelet än mer. Han kunde i och med den förlusten anlända till Shanghai två dagar tidigare än Raonic och därmed också få betydligt fler vilodagar.

Vi är ett par här på rekar.se som följer tennisen flitigt och vi vet således att en Raonic som spelat många tuffa matcher, det är en Raonic som kan få fullständiga hjärnsläpp när han blir trött. Raonic lägger sig på en växel i varje match, och i de matcher han startar dåligt så har han OTROLIGT svårt att bryta mönstret. Han är robotlik och tyvärr missgynnar detta honom då han startar svagt.

Hans match idag mot Matosevic var allt annat än bra. Han var inte värd att vinna första set, inte över huvud taget och hade han torskat det tiebreaket så vetitusan om inte Australiensaren hade vunnit.

Spelar Raonic på samma vis mot Baghdatis så kommer han förlora ett set, det är jag helt övertygad om. Baghdatis är dessutom en spelare han hyser stor respekt mot eftersom att dessa två inom det senaste året gått 2 otroligt tuffa tresettare varav den ena i förra årets stockholm open. Baghdatis är en spelare som verkligen inte passar Raonic. När cyprioten får blodad tand så springer han på allt och lite till. Jag har sett bägge deras gågna möten och det är uppenbart att Baghdatis stör Raonic.

Nu krävs det självklart att Baghdatis gör en riktigt bra match och servar väldigt bra. Men han har plockat set i 2/2 matcher mot Raonic innan, när kanadensaren har haft betydligt bättre förutsättningar. Fortsätter de bägge spelarna i samma mönster som under förra nattens matcher så tror jag till och med Baggen kan gå vinnande ur striden.

5 units

-

Olvietti - De Schepper ÖVER 22.5 games @1.85


Schepper vann förra veckan i Mons efter att ha slagit klass-spelare som Rochus och Llodra på vägen till titeln. Tro mig när jag säger att han spelade sin livs tennis och att han aldrig kommer nå den nivån igen, för hans spel var 2 om inte 3 nivåer högre än normalt. Att han är en makalöst bra servare , det var ingen nyhet, men 146 ace på en vecka är bland det sjukaste jag någonsin sett. Kan nog mycket väl vara något form av rekord.

De schepper kommer inte spela likabra denna veckan, det finns inte en chans. Dock lär han serva fortsatt bra. Jag har svårt att se hur han skulle kunna gå från ett snitt på över 20 ace per match till att serva dåligt ett par dagar efter.

På andra sidan nätet står en annan man, som under indoorsäsongen får räknas till en av dem som servar bäst i världen. Han är egentligen inte speciellt bra, men indoor passar honom utmärkt och det är endast här som han kan utmana på allvar på C-nivå och till viss del även på ATP-nivå.

Detta lär bli ett servekalas utan dess like, och ingen lär vika ner sig eftersom att bägge spelar på hemmaplan. Jag räknar kallt med minst 15 ace per skalle och då ska denna linan spräckas. Tror även två set räcker, för minst 1 tiebreak bör det bli.

4 units

-

Jaziri+Mertens @ 2.10


En trevlig förmiddagsdubbel faller också på sin plats, men här tänker jag fatta mig kort, annars lär väl majoriteten av er somna snart.

Jaziri slog igår Gojowzyk med klara siffror i två raka set. Gojo är en riktigt bra spelare och har fina resultat på challengertouren i år, så det är en fin skalp för Jaziri. Han möter Mertl vart karriär i teorin faktiskt är över. Han kommer inte vinna något igen, möjligtvis på futurenivå, men på challenger och allra minst ATP-nivå har han inte längre en chans.

Gojowzyk är en betydligt bättre spelare än Mertl och når Jaziri samma nivå som i den matchen så blåser han den gamle gubben av banan kanska komfortabelt.

Dubblas med Mertens som får fortsatt förtroende av mig. Jag tycker han gjorde en bra insats idag bortsett från att han vägrade vinna breakbollarna han skaffade sig. Hela 14 stycken skrapade han fram på två set och kan han bara förbättra skärpan vid de avgörande lägena imorgon så blir han svårstoppad, för på banan ser han farlig ut.

Han möter en hemmaspelare i form av Brezac, som inte bör vara för skrämmande. Till att börja med så har de faktiskt i år redan spelat en gång emot varandra, i en match som Mertens vann med solklara 6-0 6-3 (på grus).

Brezac hade stora problem i förstarundan mot Krajinovic som är klart mycket sämre än Mertens. Det krävdes tre set och tiebreaks för att skilja dem åt.

Mertens har detta i egna händer och jag tror han löser det, iallafall om han spelar lika fint som mot Del Bonis.

4 units

Övriga spel:

Wawrinka+Tipsarevic @1.70 - 4units

Dolgopolov +1.5 set @1.60 - 4 units


Rekar
Administratör
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1
Rol
Användare
2012-10-10 10:15

tack för Baghdatis
fortsätt så här nu har det nog lossnat på riktigt

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se