Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Zenit Petersburg - RB Leipzig


Spela!
Datum: Torsdag 2018-03-15 19:00
Land: Ryssland
Liga: Europa League
Spel: Zenit -0.25 mål
Odds: 2.30
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Det är ingen direkt nyhet att Zenit trivs som allra bäst hemma i Ryssland och på Saint Petersburg Stadium – är ett Leipzig-avancemang hotat, trots en 2-1-ledning?

Zenits Domenico Criscito gjorde det mycket viktiga 2-1-målet i den 86:e matchminuten, i det första mötet i Tyskland. Ett mål som nu innebär att Zenit enbart är ett mål ifrån ett avancemang till en kvartsfinal i Europa League. Och det är sedan långt tidigare känt att Zenit spelar sin allra bästa fotboll här på Saint Petersburg Stadium. Den ryska klubben är lite av en mardrömsmotståndare hemma i Ryssland – något många klubbar fått erfara genom åren.

Det har än så länge blivit fyra matcher för Zenits del i hemmaborgen. Facit? Fyra segrar och elva mål. Zenit är onekligen offensivt lagda, och går att jämföra med ett annat välbekant fotbollslag, Shakhtar Donetsk från Ukraina.

Lagets filosofier kan liknas vid varandra, sett till sättet man spelar på, men även sättet man bygger fotbollslag på. Det finns en grupp som består av sydamerikanska fotbollsspelare i båda läger, men samtidigt en stomme som består av inhemska spelare. Det är en värvningsfilosofi som bevisligen varit mycket positiv för klubbarna.

Zenit slog som bekant ut Celtic i 32-delsfinalen, och gjorde det genom att förlora det första mötet i Skottland med 1-0 – för att sedan vända det hela hemma i Ryssland. De besegrade det skotska motståndet med hela 3-0 på hemmaplan, och det är absolut en toppbedrift från deras sida. På torsdagen höjs svårighetsgraden möjligtvis ett snäpp, men vi ska absolut inte glömma Celtics erfarenhet från dessa sammanhang. Därför rankar vi Zenits 3-0-seger högt, trots att Celtic till vardags spelar i den skotska ligan.

Vi utgår från att Leipzig fokuserar lite extra på defensiven i torsdagens fight. De har ingen som helst anledning till att gå framåt, utan kan istället avvakta och satsa på omställningslägena. Zenit har samtidigt massvis med erfarenhet från dessa sammanhang, och kommer därför inte att satsa allt på en tokoffensiv direkt från matchstart. De är trots allt enbart ett mål ifrån ett avancemang och kommer därför högst troligt också att sakta men säkert jobba sig längre upp i banan.

Vi kan dessutom konstatera att Zenit vann samtliga av sina Europa League-möten hemma i Ryssland förra säsongen. Urtåget ur Europa League blev dock ett faktum redan i 32-delsfinalen – det tack vare bortamålsregeln. Tre av de fyra mötena vann man dessutom med fler än två mål.

Årets innan det, vann man alla sina matcher i Champions League-gruppspelet, och tog sig i sin tur vidare till en åttondelsfinal. Två av tre gruppspelsmatcher i Ryssland, slutade med en tvåmålsseger (mot Lyon och Valencia). Fler siffror behöver vi nog inte lyfta fram, utan Zenit är bevisligen ett mycket starkt hemmalag, och därför anser vi de ha goda möjligheter till att besegra Leipzig på torsdagen.

Vi testar därför en slant på Zenit (-0,25 asian handicap) till mycket fina 2,30 x insatsen! Ni finner oddset hos spelbolaget som erbjuder alla beskare på Rekar.se en UNIK bonus upp till 200% - lås upp genom att klicka här: Bethard!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1
Labben
Användare
2018-03-15 00:52

Bra rek

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se