Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Tottenham - Juventus


Spela!
Datum: Onsdag 2018-03-07 20:45
Land: England
Liga: Champions League
Spel: att avancera..
Odds: 3.00
Bolag: Unibet

Rekarens Spelmotivering

Veckans två sista Champions League-matcher ska spelas. Vi har Tottenham mot Juventus i andra och sista matchen.

Vi går igenom första matchen i Turin lite kort:

Juventus startade väldigt starkt och redan efter två minuter kunde lagets skyttekung Gonzalo Higuaín stänka dit matchen första mål genom ett mycket fint avslut. 5-6 minuter var det återigen dags för argentinaren och den här gången från elva meter och 2-0 till Juventus efter åtta spelade minuter. Tottenham slogs sig in i matchen ganska snabbt och radade upp fina möjligheter och till slut satte engelsmannen & PL's skyttekung Harry Kane dit en balja med ca 10 min innan halvtid. Juventus fick ytterligare en möjlighet att utöka sin ledning strax innan halvtid (47:e minuten) men den här gången brände argentinaren en straff och chans för hattrick. I andra halvlek fortsatte Tottenham att jaga mål & likaså Juventus som fick några fina möjligheter men lyckades inte alls - och istället klev dansken Christian Eriksen fram och satte dit matchens sista mål till 2-2. I övrigt fick vi se en mycket fin match och fyra mål säger väl det mesta. Starkt av Tottenham att studsa tillbaka på det viset man faktiskt gjorde och framförallt i Turin där Juventus är otroligt starka.

Ikväll tar vi oss till Wembley Stadium:

Toby Alderweireld missade första och är fortsatt på skadelistan. Samma mittbackspar dvs med Sánchez & Vertonghen. Högerbacken Aurier är avstängd & in kommer Trippier. Utöver det sker det nog inga större förändringar. Dock tror jag inte att argentinaren Lamela får ytterligare en start mot Juventus. Son möjligtvis?

I Juventus är Juan Cuadrado fortsatt på skadelistan. Federico Bernardeschi som startade i första mötet kommer ej att finnas med i truppen på grund av skada. Matuidi tar den positionen vilket förstås är positivt. Mario Mandzukic är enligt rapporter även han skadad och då kan jag tänka mig att Costa kliver in i elvan och tar en kant. Gonzalo Higuaín är osäker till spel. Paulo Dybala är tillbaka och kommer garanterat kliva in direkt in i elvan. En grym spelare som också avgjorde senaste & mycket viktiga mötet mot Lazio i matchens sista spark.

Speltips:

Jag kommer testa ett speltips på att Juventus avancerar till otroliga 3.00 gånger pengarna. Tycker oddset är alldeles för högt för att inte testa åtminstone en liten slant. TRIPPLA oddset på att Juventus ska avancera med ett 2-2-resultat bakom sig? Det är visserligen inte det bästa resultatet att ha med sig in till den sista matchen som spelas på bortaplan. Men det är heller ingen resultat som på något vis pekar på att man är uträknade eller ett resultat man inte kan vända. Vi vet alla hur starka Juventus kan vara i sin defensiv och vi vet alla att Juventus lika väl kan vinna den här matchen med ex 0-1. Sedan vet vi också om att Tottenham har haft lite svårigheter på Wembley den här säsongen och det känns heller inte alltid som en "hemmaarena" för klubben - precis som Mauricio Pochettino: Vi spelar bortamatch varje match. Lite att ta i möjligtvis men det finns helt klart en poäng i det. Vi ska också komma ihåg att Juventus är ett lag med mycket rutin och spelat bland annat två Champions League-finaler dom senaste åren och VET vad som krävs för att ta sig vidare till en kvartsfinal - till skillnad från Tottenham som förmodligen inte ens har en enda spelare i sin elva som tagit sig hit. Möjligtvis Lucas & Aurier från PSG-tiden - men utöver det är det ganska tomt med rutin. Men kvalité finns det gott om såklart.

Juventus tycker jag förtjänar en peng till otroliga 3.00 i odds. Jag spelar därför att italienarna lyckas avancera till kvartsfinal. Detta hos spelbolaget Unibet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


davve
Användare
SPREADSHEET
HÄR
VINSTER
23
FÖRLUSTER
6
PUSH
0
ROI
100%




Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se