Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Brighton - Arsenal


Spela!
Datum: Söndag 2018-03-04 14:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Brighton +0.5 (1X)
Odds: 2.00
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

En fin lördag med 2/2 vinster. Vi fick se ett BLGM-spel i Real Madrid mot Getafe och bortalaget lyckades göra mål trots en man mindre. Spel in @ 1.90 i odds. Och +0.0-spelet på Swansea (1.83 i odds) som lyckades besegra West Ham med hela 4-1. Jag nämnde också att det fanns ett bra värde i raka spelet på Swansea men valde själv att fega med ett "pengarna tillbaka vid oavgjort"-spel..

Söndag och veckans sista speltips för min del och förhoppningsvis slutar helgen med 3/3 vinster. Jag tar mig till dagens första Premier League-match som spelas mellan Brighton och Arsenal.

Arsenal ser inte bra ut överhuvudtaget. Jag tänker inte bara på lagets två senaste matcher där man förlorade med 3-0 på Wembley och därefter 3-0 på hemmaplan mot Manchester City men säsongen i sin helhet. Finns nog INGENTING bra att hämta från Arsenal den här säsongen. Få bra prestationer och ofta är fansen väldigt missnöjda. Jag själv har inte sett ett såhär dåligt Arsenal på väldigt väldigt länge. Man är helt ute ur CL-racet i Premier League och enda chans att plocka en biljett till finrummet vore via Europa League - dvs att vinna hela turneringen - som enligt mig knappt låter troligt. Milan väntar på torsdag och jag är väldigt osäker om man ens kommer lyckas besegra italienarna under ett dubbelmöte - ha i åtanke att Milan är inne i en riktigt bra period dessutom. Pierre-Emerick Aubameyang & Henrikh Mkhitaryan hämtades in i januarifönstret och ingenting har förändrats måste jag säga. Samma med Alexandre Lacazette inför säsongen - några få bra matcher från fransosen - men inget att nämna ens. Arsenal är helt under isen - här krävs det en förändring - dvs tränarbyte/ledning och allt vad fansen skriker efter.

Hemmalaget Brighton är inne i en väldigt bra period och gör dessutom en dundersäsong som nykomling. Målet är alltid att klara av kontraktet som nykomling och det har man definitivt ordnat sett till tabellplaceringen. Visserligen skiljer det inte mycket poäng ner till nedflyttningszonen men det är också väldigt många lag däremellan och bör med andra ord inte vara några större problem. Bra form som jag skrev och framförallt på hemmaplan med vinst i sina 4/5 senaste matcher. Visserligen två st från FA Cupen men fortfarande ett mycket starkt facit. Brighton har fått med sig flera starka resultat på Falmer Stadium och noteras endast för tre förluster som kommit mot Manchester City, Chelsea & Liverpool. Alltså tre topplag.

Jag tror hemmalaget har väldigt goda möjligheter att plocka full pott idag. Arsenal är inne i en urusel period och bör lägga all fokus på Europa League. Finns nämligen ingenting kvar i Premier League att hämta. Viktig bortamatch väntar som sagt på torsdag mot Milan i Italien.

2.00 i odds på +0.5 Brighton som alltså betyder att Brighton måste minst ha ett kryss för att spelet ska gå in. En liten peng investeras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


davve
Användare
SPREADSHEET
HÄR
VINSTER
23
FÖRLUSTER
6
PUSH
0
ROI
100%




Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se