Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Getafe - Deportivo La Coruna


Spela!
Datum: Onsdag 2018-02-28 19:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1
Odds: 1.90
Bolag: Betser

Rekarens Spelmotivering

Deportivo La Coruna är helt under isen och befinner sig dessutom i nuläget väldigt risigt till i tabellen. Noteras för ytterligare ett nederlag?

Deportivo La Coruna gör sitt fjärde raka år i den högsta ligan, men i nuläget tyder mycket på att det också blir det sista. Det har trots allt enbart varit fokus på att överleva i fyra raka år nu. Säsongen 14/15 säkrade man kontraktet i den sista omgången, efter att ha hämtat upp ett 2-0-underläge mot självaste Barcelona på Camp Nou. Säsongen efter handlade det i slutändan om en skillnad på fyra poäng – och i fjol var det istället fem poäng.

Idag ser det desto mörkare ut, och vi hittar Deportivo först på en 19:e plats i tabellen. Förvisso har man två poäng upp till säker mark, men formen ser inte alls bra ut i Deportivo-lägret. Laget har inte noterats för en trepoängare sedan den 9 december. Då besegrade man Leganes på hemmaplan med 1-0. Sedan dess har man enbart skrapat ihop ynka tre poäng, det på tio spelade matcher.

Som om statistiken inte kunde bli värre, så finns det fortsatt en del siffror som är värda att plocka fram i samband med Deportivo. De är det laget som släppt in flest mål i serien, hela 53(!) stycken. På bortaplan släpper man dessutom nästan in tre mål, i snitt, per match – 32 insläppta mål har det blivit än så länge. Inget lag i serien har kommit upp i 30, förutom just Deportivo.

Nykomlingen Getafe är samtidigt en av säsongens stora överraskningar. Madrid-laget infinner sig på en mycket fin elfte plats i tabellen, och kan vid seger på onsdagen avancera upp på en sjunde plats. De är dessutom ett av få lag i mittenskiktet av tabellen, som fortsatt står på plus i målskillnadskolumnen. Det mycket tack vare deras fina försvarsspel, och vi kan dessutom konstatera att Getafe enbart släppt in 22 mål i ligaspelet – enbart Barcelona och Atletico Madrid är bättre.

Mycket fint odds på Getafe..

Som om det inte vore nog med Getafes fina siffror, så kan vi konstatera att laget inte förlorat ett möte hemma i Madrid sedan nederlaget mot Real Madrid, i oktober månad. Getafe är med andra ord uppe i nio raka matcher på Coliseum Alfonso Perez, utan att förlora. Av dessa nio matcher, har man vunnit sex – och det är en tydlig indikation på att Getafe är urstarka här på hemmaplan.

Ser vi enbart till hur lagen presterat på hemmaplan den här säsongen, infinner sig Getafe helt plötsligt på en sjätte plats i tabellen. Man har samtidigt enbart nio insläppta mål. Därför är vi helt övertygade om att Madrid-laget noteras för sin åttonde seger på Coliseum Alfonso Perez på onsdagen.

Det finns absolut inget som talar för Deportivo i det här mötet. De är helt under isen, samtidigt som Getafe dessutom besegrade Celta Vigo med 3-0 i sin senaste hemmamatch.

Oddset gräver vi fram från 1X2-marknaden, då spelbolagen ställer ut ett mycket intressant odds på Getafe. Vi synar den raka ettan hos spelbolaget Betser! Stort lycka till vid rygg.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se