Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Legia - Jagiellonia


Spela!
Datum: Tisdag 2018-02-27 20:30
Land: Polen
Liga: Ekstraklasa
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 2.00
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Legia Warszawa och Jagiellonia Białystok står på exakt lika många poäng efter 24 spelade omgångar – får vi kröna en vinnare på tisdagen?

Legia Warszawa är Polens i särklass största klubb, i nuläget men även sett till ett historiskt perspektiv. De har vunnit den polska ligan två år i rad nu, och dessutom vunnit ligan fyra gånger på de fem senaste åren. Under säsongen 17/18 har de dock fått en tydlig konkurrent, i Jagiellonia Białystok. Laget slutade på en första plats efter 30 spelade matcher redan i fjol, men tappade dessvärre topplatsen under slutspelet, och hamnade till slut två poäng bakom Legia Warszawa. I Polen gör de åtta främsta lagen upp i ett så kallat slutspel, där samtliga lag spelar sju matcher vardera i en egen liten serie.

Tisdagens seriefinal är både för Legia och Jagiellonia, säsongens viktigaste fight, med tanke på omständigheterna som råder. Båda lagen har trots allt exakt lika många poäng, men även exakt samma målskillnad, med sex omgångar kvar att spela. Därför är det också tre livsviktiga poäng som står på spel här.

Legia Warszawa är som sagt ute efter sin tredje raka ligaseger, och kommer göra allt för att bekräfta att de fortsatt är det starkaste laget i Polen. Jagiellonia Białystok är samtidigt ute efter att bryta deras dominans, och därför har det här mötet alla förutsättningar till att bli en riktigt underhållande fight.

Det som talar för en Legia-seger är det faktum att matchen spelas i Warszawa, på Stadion Wojska Polskiego (Polska Arméns Stadion), som stadion unikt är uppkallad. Just här, har Legia Warszawa enbart tappat poäng vid två tillfällen under den här säsongen, och i sin tur noterats för nio segrar på elva försök. På tisdagen höjs dock svårighetsgraden, när seriens klart starkaste bortalag kommer på besök.

Målchanser åt båda håll?

Jagiellonia Białystok har lyckats skrapa ihop 21 poäng på bortaplan, jämför den siffran med Legia Warszawas 17 – som dessutom spelat en match mer. Det sägen en del om Jagiellonia Białystok bortafacit, och de har – tillsammans med bara två andra lag – fortsatt ett plustecken i målskillandskolumnen. De trivs med andra ord på bortaplan, och ska därför absolut inte räknas ut från det här mötet.

Jagiellonia kommer dessutom till tisdagens fight med tre raka segrar i bagaget. På dessa tre matcher har man dessutom noterats för sju mål. Tittar vi ytterligare några omgångar tillbaka, kan vi konstatera att de vunnit sex av sina sju senaste fighter i ligaspelet. Det är med andra ord ett formstarkt gäng som kommer på besök till Polska Arméns Stadion.

Det finns med andra ord massvis med kvalité i båda läger, och båda lagens offensiv har onekligen imponerat under den senaste perioden. Därför blickar vi också mot målmarknaden, där ett mycket intressant odds blivit identifierat.

Speltipset blir att båda lagen hamnar i målprotokollet, till fina 2,00 x insatsen. Ni hittar oddset hos sportsbookien Bethard. Stort lycka till vid rygg!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se