Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Leganes - Las Palmas


Spela!
Datum: Lördag 2018-02-24 18:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1
Odds: 1.88
Bolag: Scandibet

Rekarens Spelmotivering

Resultaten har inte alls gått Leganes väg under de senaste veckorna, men på lördagen bjuds man på ett ypperligt läge till att återvända till vinnarspåret igen.

Leganes har imponerat stort i årets upplaga av La Liga, trots den något sämre perioden under den senaste tiden. De är nu förvisso uppe i tre raka förluster i ligaspelet – och fyra raka poängtapp. Men, vi anser fortsatt Leganes vara ett betydligt bättre fotbollslag än lördagens motståndare Las Palmas.

Leganes har vunnit fyra av sina sju senaste ligamatcher på hemmaplan, och värt att lyfta fram är det faktum att två av dem tre poängtappen kommit mot motstånd som Real Madrid och Barcelona. Bortsett från dem matcherna, ser formen bra ut, åtminstone här på hemmaplan. På lördagen tar man sig dessutom an seriens svagaste lag på bortaplan, och det är med andra ord ett ypperligt fint läge för Leganes att återvända till vinnarspåret igen.

Leganes har som bekant satt ett ordentligt avtryck i La Liga i år. De slog bland annat ut Real Madrid från Copa del Rey, och gjort sin välorganiserade defensiv känd – åtminstone i Spanien. Faktum är att det enbart är fem lag i serien som släppt in mindre mål än just Leganes, Barcelona, Atletico Madrid, Real Madrid, Getafe och Athletic Bilbao. Det är trots allt ett bra facit med tanke på att Leganes infinner sig på en 13:e plats.

Las Palmas är samtidigt urusla på resande fot, och har varit det sedan deras debut i den högsta ligan. Faktum är att de enbart noterats för två segrar, på 31 spelade matcher på bortaplan, fjolårets säsong och årets säsong inräknad. I år ser resultatraden ut som följande; 1-2-9, 5-28.

Fint odds på Leganes..

Den enda segern Las Palmas noterats för på bortaplan den här säsongen kom dessutom i mötet mot Malaga. Faktum är att de besegrade Malaga, när Malaga befann sig i kris. Som bekant inledde de säsongen katastrofalt dåligt, och hade enbart ett poäng på kontot efter de nio första omgångarna. Och det var just under den perioden Las Palmas besegrade dem.

Det innebär att Las Palmas skrapat ihop två poäng på de nio senaste matcherna på bortaplan. Det får oss att vända blickarna mot 1×2-marknaden i det här mötet, och väl där välja Leganes sida.

Vi fick chansen att bevittna Leganes under 90 minuter mot Real Madrid i onsdags, och man stod onekligen för en fin insats i den matchen. Man tog dessutom ledningen efter fem spelade minuter, dock kunde Real Madrid så småningom vända på steken och vinna med 3-1. Det var dock ingen enkel uppgift för de vita marängarna. Det stod trots allt 1-2 fram tills i den 90:e matchminuten.

Vi väljer därför att syna den raka ettan, som betalar fina 1,88 x insatsen. Oddset känns onekligen bra, med tanke på Las Palmas usla bortafacit. På lördag återvänder Leganes till vinnarspåret igen! Spelet placerar vi hos spelbolaget Scandibet. Stort lycka till vid rygg!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se