Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 8


Spela!
Datum: Lördag 2018-02-24 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: R-9-0-222
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag vecka 8, 2018

11 miljoner väntar i jackpot på veckans stryktips. Det blev ingen utdelning på 10 rätt förra veckan och därför läggs ca 11 miljoner extra i jackpot där en ensam vinnare kommer kunna skratta hela vägen till banken. Men ska man bli ensam vinnare behöver man pricka matcherna i kombination som ingen annan i Sverige kan göra. Omöjligt? Ja snudd på men en fantastisk utmaning som många svenskar jagar varje vecka. Att stå ensam med 13 rätt och träffat de där säkra matcherna som ingen annan vågat ta ut. Drömmar måste man ha. Ungefär som André Myhrer som liten drömde om att vinna OS-guld i slalom. Omöjligt? I Torsdags morse slogs drömmarna in när han hamnade högst på prispallen i OS i Pyeongchang genom två fantastiska åk. Våga drömma, våga vinn!

Ja på Lördag kommer vi drömma om 13 rätt när vi vaknar på morgonen. Det blir perfekt att stiga upp tidigt, ta en lång frukost, se fem-milen och ladda inför Stryktipset klockan 16.00. Ska man stå som ensam vinnare med 13 rätt så krävs det att vi sätter alla 4 spikar och allra helst att det skräller rejält i övriga matcher. Dessutom ska tipset stämma in på de utskrivna raderna. Sen att det skrällt så mycket att man står som ensam vinnare känns helt klart som en omöjlighet men drömmen om det kommer leva fram till klockan 16.00 Lördagen den 24 Februari.

Förra veckan hade vi en bra omgång men den förstördes av Fulham som gjorde 2 mål på Aston Villa i den andra halvleken. Annars satt våra 3 övriga spikar i form av Manchester United, Brentford och även ett kryss i mötet mellan Preston och Wolverhampton. Stryktipsförslaget veckan 07 – 2018 slutade med 10 rätt men det var spännande ett tag då flera matcher kunde gå in. Numera har det blivit riktigt roligt att tippa reducerade system då Svenska Spel har utvecklat sin ”mobil App” för Stryktipset. Med reducerade system får du fler antal garderingar till en mindre summa pengar än om du skulle köra ett matematiskt system. Dock är det inte alltid som du får 13 rätt även om du prickar in det på ramen. Utan systemet (datorn) sig skriver ut enkelrader i bakgrunden utifrån dina garderingar på kupongen och försöker hitta bästa kombinationer utifrån dina garderingar. Här kommer ”Appen” in och hjälper dig att hålla koll på vilka rader som går bäst. Så du kan hela tiden se vilka matcher som resultatet ska ändras i för att du ska få mer rätt. När du tippar r-system så talar ”garantin” om hur många rätt du minst får om du sätter alla garderingar i ditt r-system. Vårt r-system som vi tippar med 4 säkra matcher och helgarderar resten kostar oss 222 kronor. R-systemet heter R-9-0-222 och erbjuder 11 rättsgaranti. Förra veckan fick vi 12 rätt på ramen då vi endast missade 1 säker match men till slut så gav det bara 10 rätt då det inte fanns någon enkelrad som stämde in.

6 Premier League-matcher finns med på veckans stryktipskupong vilket gör att det blir en rolig tipslördag att se fram emot. Tyvärr ingen riktig toppmatch men Liverpool – West Ham får ändå ses som en match med potential att kunna bli något bra. Båda lagen har fullt av offensiva tekniska spelare och även om tabelläget inte är det bästa för West Ham så kan man prestera riktigt bra i vissa matcher. Liverpool ska så klart vinna hemma på Anfield men vi kommer inte ta ut dem som en spik i jakten på miljonerna.

Match 3. Brighton – Swansea (2)

Sen Carlos Carvalhal tog över som manager för Swansea i slutet av December så har laget endast 1 förlust på de 12 senaste matcherna! Det är ett riktigt bra facit. Förlusten kom mot Tottenham hemma i Carlos Carvalhals andra match för klubben som huvudansvarig. Därefter har man avverkat lag som Arsenal, Liverpool och Burnley. Visst väntar en svår bortamatch här mot Burnley men laget ser så pass stabila ut just nu att man mycket väl kan vinna här. Dessutom är man lågt streckade vilket gör det här till en riktigt rolig spik. Vi testar 2:an på Swansea!

Match 6. West Bromwich – Huddersfield (1)

Otroligt viktigt möte i bottenstriden. Lite sista chansen för West Bromwich att haka på lagen ovanför strecket. Huddersfield vann visserligen senast men hade dessförinnan 8 raka matcher utan seger. West Bromwich har kryssat alldeles för mycket på sin hemmaplan. Hela 7 kryss den här säsongen och det är det som gör att man ligger där man ligger. Positivt är att man bara förlorat 4 matcher hemma på hela säsongen. Därför tror vi att hemmaplan kan bli avgörande här och att man krigar till sig 3 poäng!

Match 9. Preston – Ipswich (1)

6 poäng skiljer lagen åt i tabellen. Vinner Ipswich eller tar poäng så känns det som att båda kommer hamna i ingenmansland i tabellen. Skulle däremot Preston ta 3 poäng här så tar man istället upp jakten på lagen som kämpar om en Play Off plats. Preston har 5 raka utan förlust och känns hetare för tillfället. Ipswich har 1 seger på de 5 senaste i bortaspelet. Vi chansspikar ettan!

Match 12. Sheffield Wednesday – Aston Villa (x)

På 90-talet hade det här varit en bra match mellan två lag på övre halvan i Premier League. Det är egentligen två klassiska lag som bland annat Roland Nilsson, Klas Ingesson, Nicklas Alexanderson, Markus Allbäck och Olof Mellberg spelat i. Aston Villa har gjort det bra såhär långt den här säsongen. I två matcher nu har man underpresterat lite vilket gör att laget tappat andra platsen i tabellen. Just nu har man 4 poäng upp till Derby på andra plats och direktuppflyttning till Premier League. Nu har man på nytt en svår nöt att knäcka när hemmastarka Sheffield Wednesday står för motståndet. Med John Terry i mittförsvaret i Aston Villa så har man sett stabila ut bakåt. Målsnål match att vänta och krysset känns nära till hands. Vi spikar krysset!

Kommentarer om tipset:

-Vi tippar ett R-9-0-222 system med 4 säkra och 9 helgarderingar för 222 kronor. Systemet erbjuder 11 rätts garanti.

-Veckans säkraste match anser vi att Liverpool är hemma mot West Ham.

-Skrällen tror vi att Brentford kan stå för borta mot Leeds. Leeds är ofta opålitliga och man vet aldrig var man har laget.

-11 miljoner extra väntar i jackpot då det inte blev någon utdelning på 10 rätt förra veckan.

-6 matcher från Premier League och 7 matcher från The Championsship bildar veckans stryktipskupong



Helgens matcher i övrigt

Vi har ett rätt så hett Londonderby mellan Crystal Palace och Tottenham på Söndag. Den matchen börjar redan klockan 13.00. Viktiga poäng står på spel för båda lagen och jag tror att det kan bli ett laddat möte med flera varningar. Annars ser vi helgens toppmatch i Premier League med start klockan 15.00 där Contes Chelsea gästar Mourinhos Manchester United på Old Trafford. Chelsea gjorde en bra insats i veckan mot Barcelona där framförallt Willian stack ut med 1 mål och 2 skott i vardera stolpen. United kryssade borta mot Sevilla och spelade så som Mourinho brukar spela. Man backade hem rejält och förmodligen räcker 0-0 till att ta sig vidare från åttondelsfinalen i Champions League. Bästa spelaren i United var De Gea som storspelade med ett par rejält vassa räddningar. Har ni inte sett det så spana gärna in highlights på Youtube. Chelsea har haft det turbulent en längre tid där det ryktas att Conte är på väg bort till sommaren. Något som Italienaren själv avfärdar som nonsens. Matchen på Söndag kommer vara ”het” ur många avseenden. Dels gillar inte Mourinho och Conte varandra och dels är det oerhört jämt i tabellen och kampen om Champions League platserna. Ska bli spännande att se om Lindelöf vår chansen på nytt efter matchen i Sevilla.

OS är inne på sin sista vecka och till helgen har vi skidor 30 km damer, 50 km herrar, Ishockey final och Stryktipset att se fram emot! En kanon helg med andra ord.

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans!


**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se