Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Genoa - Inter


Spela!
Datum: Lördag 2018-02-17 20:45
Land: Italien
Liga: Serie A
Spel: 2
Odds: 2.40
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Genoa har gått oerhört svagt på Stadio Luigi Ferraris den här säsongen. Öppnar det faktum upp för Inters andra raka seger i ligaspelet?

Genoa infinner sig tio poäng ifrån nedflyttningsstrecket, mer exakt på en tolfte plats i tabellen. De har med andra ord gjort en klart godkänd säsong så här långt, och det är väl ingen som egentligen förväntar sig en större bedrift än en sådan.

Turligt nog för Genoas del, så finns det tre klubbar som bevisligen inte räcker till för spel i den högsta ligan. Vi tänker givetvis först och främst på Benevento, men även Hellas och SPAL. Det innebär per automatik att dem resterande lagen som – inför säsongen – befann sig i riskzonen till att åka ur den högsta ligan, har en betydligt större möjlighet till att stannar kvar i Serie A. Något som säkerligen de flesta inte hade räknat med.

Vägen upp till en Europa-plats är samtidigt alldeles för långt bort, och det är inget man egentligen heller räknar med att Genoa ska klara av att åstadkomma. Dock har formen sett en aning bättre ut under den senaste perioden, och vi kan konstatera att Genoa noterats för två raka segrar inför lördagens fight mot Inter. Dock är det överraskande nog på bortaplan Genoa trivs som allra bäst med spela fotboll på. Tittar vi enbart på den kolumnen, är Genoa faktiskt det sjätte bästa laget i seriespelet. På hemmaplan? Där är det enbart två lag under Genoa.

Det är en dyster trend som följt med Genoa under hela säsongen, och som onekligen påverkar utfallet i deras matcher. Genoas två raka segrar vi nämnde tidigare, kom också dem på bortaplan. Och på lördagen intar man Stadio Luigi Ferraris igen – en plats man redan noterats för sju förluster på.

Lutar åt Inter..

Inter inledde Serie A-äventyret 17/18 på ett minst sagt övertygade vis. De var dessutom serieledare en bra bit in på säsongen. Dock var det väldigt tydligt att det enbart handlade om en tidsfråga innan Napoli och Juventus skulle hinna ikapp. Inters inledning var en så kallad överprestation, och vid många tillfällen fick man turligt med sig en seger, när det egentligen bara var en tidsfråga om när motståndet skulle göra ledningsmålet.

Inter är i nuläget tillbaka i sitt normala tillstånd, och infinner sig fortsatt på en tredje plats i tabellen. Dock placerar sig Roma och Lazio precis bakom, ett poäng ifrån och två poäng ifrån. Därför är en seger av största betydelse för Inters del på lördagen, och lyckas man besegra Genoa – bjuds man på ett ypperligt läge till att noteras för en tredje raka seger också, med tanke på att Benevento står för motståndet i nästa omgång. Det hade minst sagt varit lite av ett drömscenario för Inter. Efter mötet mot Benevento väntar ett Milano-derby, och visst hade det vart extra skönt att entra Stadio Giuseppe Meazza med tre raka segrar i bagaget.

Poängskörden inför mötet mot Genoa har möjligtvis inte varit den bästa. Dock återvände man åtminstone till vinnarspåret i den senaste omgången, när man besegrade Bologna med 2-1. En av säsongens viktigaste segrar helt klart, med tanke på vad segern innebar.

På lördag tror vi Inter löser ytterligare tre pinnar, mycket dels för Genoas svaga facit på hemmaplan, men också för att Inter nu förmodligen lämnat den negativa trenden bakom sig. Vi skickar därför in en slant på den raka tvåan till fina 2,40 x slanten. Bethard är spelbolaget ni hittar oddset hos. Stort lycka till vid rygg!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se