Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Lyon - Villarreal


Spela!
Datum: Torsdag 2018-02-15 21:05
Land: Frankrike
Liga: Europa League
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 1.90
Bolag: Nordicbet

Rekarens Spelmotivering

Lyon har förlorat tre raka matcher i ligaspelet, där främst försvarsspelet varit under all kritik. Är det något Villarreal kan utnyttja på torsdagskvällen?

Lyon besegrade PSG, och befann sig i sitt livs form med bland annat sju raka segrar på bortaplan, för enbart några veckor sedan. Sedan föll man mot Bordeaux, och följde upp det nederlaget med ytterligare två förluster – mot Monaco och Rennes senast på hemmaplan.

Tre raka nederlag är med andra ord ett faktum, och det är givetvis aldrig optimalt att komma in inför ett tufft möte i ett slutspel med dem resultaten i bagaget. Lyon anses dock fortsatt vara stora favoriter under torsdagen, då en hemmaseger betalar runt, 1,90x i nuläget. Vi väljer dock att låta bli att rygga Lyon. Det är trots allt ett helt nytt motstånd, i Villarreal, och med den svaga formen – är det därför inte så självklart att den franska klubben står för en bra insats.

Villarreal såg oerhört bra ut inför den senaste ligaomgången i Spanien, då Deportivo Alaves kom på besök. Väl där noterades den gula ubåten för en 1-2-förlust, och det var trots allt en skräll, med tanke på att Alaves infinner sig väldigt långt ner i tabellen. Villarreal hade dock en fin period för enbart några veckor sedan när man radade upp fem segrar på sex omgångar i ligaspelet, och femte platsen är även ett faktum i nuläget, då man gick om Sevilla för cirka två veckor sedan.

Årets upplaga av Villarreal är med andra ord intressant. De är oerhört spelskickliga, och ser till att vinna många fotbollsmatcher. Javier Calleja Revilla har onekligen gjort ett bra jobb i den nya klubben, och faktum är att Villarreal enbart placerar sig sex poäng bakom Valencia på en tredje plats.

Får vi bevittna mål?

Villarreal har en otroligt jämn målskillnad i ligaspelet, och överlag förmedlar lagbygget Villarreal precis den känslan. Defensiven är inte alls lika bra som under fjolårets säsong, men offensiven har samtidigt blivit bättre. Per automatik leder det till betydligt fler underhållande fotbollsmatcher, och vi kan också konstatera att Villarreal löst överspelet i fyra raka ligamatcher. I Europa League-gruppspelet löste man den i tre av sex fall.

De flesta som följt Lyon i den franska ligan i år, har säkerligen också koll på deras monstertrio längst upp i banan. Vi tänker givetvis på Fekir, Mariano och Depay, som noterats för sammanlagda 39(!) mål, enbart i ligaspelet i år. Lägg där till 15 assist. Det är en fantastisk uppsättning av anfallare, men försvarsspelet har samtidigt lämnat mycket att önska. Faktum är att Lyon släppt in flest mål, av samtliga top 6-lagen i Ligue 1 – fler än ett mål i snitt per match.

Vi är därför inne på att vi får skåda en del mål i det här mötet. Målmarknaden, och överspelet känns därför riktigt bra på förhand, och synas till ett mycket fint odds.

Vårt speltips blir därför; Över 2,5 mål i matchen, till fina 1,90 x insatsen. Spelbolaget? Nordicbet, som bjuder på en fantastisk välkomstbonus.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se