Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

FC Porto - Liverpool


Spela!
Datum: Onsdag 2018-02-14 20:45
Land: Portugal
Liga: Champions League
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 1.85
Bolag: Interwetten

Rekarens Spelmotivering

I senaste reken fick vi se Galatasaray döda matchen redan i halvtid och precis som jag sa kändes Galatasaray-reken som ett måste med tanke på hemmaspelet den här säsongen. Enkelt in, och vi fortsätter ikväll med Champions League-rek!

Det är FC Porto mot Liverpool i ett dubbelmöte. Vi börjar på Estádio do Dragao.

Hemmalaget Porto är starka den här säsongen och än obesegrade i den inhemska ligan efter 22 spelade omgångar - och självklart då tabelletta - trots en mindre match på kontot. Jag tyckte Porto skötte sig väldigt bra i Champions League-gruppen med några väldigt starka prestationer. Besiktas var det lag som presterade lite över det vanliga och kunde knipa ettan, tvåa Besiktas, och Liverpool lottades fram i åttondelen. Det finns en rad med fina spelare i Porto. Bland annat hämta man tillbaka Moussa Marega som var ute på lån och gjorde riktigt bra ifrån sig, enkelt val för Porto då, och ett bra sådan då Marega har öst in mål den här säsongen. Likaså Vincent Aboubakar som lånades ut en säsong till Besiktas, men är tillbaka i Porto och gör det bra. Yacine Brahimi, Alex Telles, Ricardo Pereira för att nämna ytterligare några spelare som imponerar den här säsongen.

Liverpool kliver in ikväll med ett bra självförtroende efter att man besegrat Southampton på bortaplan och återigen fick vi se nyförvärvet Mohamed Salah imponera & näta. Ovanligt nog höll man också nollan. Liverpool slåss annars om en CL-biljett i Premier League och hittills får man säga att det går bra med tanke på tabellplaceringen. Champions League-gruppen gick till slut Liverpools väg efter några väldigt målrika matcher. Vi minns tappet mot Sevilla bland annat, eller 7-0-vinsten i sista matchen mot Spartak. Ja ett målrikt lag med en riktigt fin offensiv - såpass offensiv många gånger att man glömmer av defensiven - vilket förstås också är en anledning till att Liverpool släpper in en del mål. Samtidigt har backlinjen stått för en och annan tabbe den här säsongen. Men Virgil van Dijk ska väl lösa det problemet, till en viss del åtminstone.

Jag känner att vi har ett bra värde i överspelet 2.5 mål ikväll. Det är en mållina som Liverpool först och främst spräcker ofta och detta dels på grund utav det jag nämnde ovan, offensiva, lite sämre bakåt, som gör att matcherna slutar i mycket mål. Tror inte på något undantag när man ställs mot ett FORMSTARKT Porto, som ALDRIG går mållösa på hemmaplan och ska man ha någon som helst chans mot Liverpool under två möten, då måste man göra en bra hemmamatch. Jag tror därför vi kommer få se på ett offensivt Porto som kommer gå för seger och dessutom minst en hemmabalja. Liverpool är inte sämre, vi kommer i vanlig ordning få se på en fin, offensiv Klopp-fotboll, och förhoppningsvis ett par mål.

Det är förvisso åttondelsfinal i Champions League där man måste vara aningen mer försiktiga i sitt spel, det förstår nog alla. Men att vara "försiktiga" är ingenting kvällens lag står för. Båda lagen spelar offensiv fotboll och det är så dom vinner sina matchen, helt enkelt. Tror därför vi kan få se på minst tre mål i kvällens match. Jag slänger in 6/10 units på spelet.

Odds 1.85 hämtar jag från spelbolaget som satsar hårt i Sverige och erbjuder alla nya kunder en bonus upp till 1000 kr. Lås upp här: Interwetten!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


simonDAHL
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se