Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Getafe - Athletic Bilbao


Spela!
Datum: Fredag 2018-01-19 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Getafe DNB
Odds: 1.91
Bolag: Betser

Rekarens Spelmotivering

Getafe fortsätter att imponera här på Coliseum Alfonso Perez i Madrid. Madrid-laget har noterats för 16 poäng på dem sex senaste matcherna här, och i sin tur inte förlorat sedan den 14 oktober. Det senaste laget som lyckades besegra Getafe på hemmaplan är Real Madrid – i en match Ronaldo avgjorde, när det enbart var fem minuter kvar att spela för.

Ser vi enbart till hemmatabellen, kan vi konstatera att Getafe är det fjärde starkaste laget i La Liga – just nu bättre än lag som Atletico Madrid, Real Madrid och Villarreal. Det bekräftar onekligen att nykomlingen stortrivs på Coliseum Alfonso Perez, en plats man dessutom hållit nollan på i fyra raka matcher.

Anledningen till Getafes fina säsong grundar sig till stor del i José Bordalás. Spanjoren har onekligen fått ordning på lagdelarna, vilket i sin tur resulterat i att man är oerhört organiserade – speciellt här på Coliseum Alfonso Perez. José Bordalás har helt enkelt lyckats implementera en spelidé som ger bra utfall mot alla typer av motstånd. Det är onekligen en styrka, med tanke på att de mindre klubbarna tenderar att byta approach helt, beroende på vilket motstånd som står på andra sidan planhalvan.

Getafe jobbar istället vidare med samma röda tråd, i princip i match efter match, och det har gett ett fantastiskt bra utfall. På fredagen förväntar vi oss därför samma organiserade hemmalag, vilket i sin tur innebär att Athletic Bilbao – högst troligt – får uppleva en del problem i den sista tredjedelen.

Vi väljer sida:

Athletic Bilbao fick en urusel start på säsongen och placerade sig vid ett tillfälle enbart något poäng ifrån nedflyttningsstrecket. Det talades givetvis – i samband med detta – om huruvida detta skulle bli det året Athletic Bilbao åkte ur La Liga för allra första gången. Dock var det ju aldrig riktigt nära, och Bilbao har nu efter en bra period skapat sig ett betydligt större gap ner till strecket – inför omgång 20, skiljer det nio poäng mellan Bilbao och artondeplacerade Deportivo La Coruna.

Precis som vi är inne på, så har Athletic Bilbao onekligen vaknat till liv igen, då man bland annat är obesegrade i de åtta senaste omgångarna. Dock har man enbart noterats för tre segrar på de här försöken, och det är väldigt tydligt att Bilbao har stora problem i offensiv väg, då man onekligen har svårt för att avgöra fotbollsmatcher. Samtidigt är det värt att lyfta fram det faktum att Bilbao spelat mot något sämre motstånd under den senaste perioden. Deras senaste fem kamper; Espanyol, Deportivo Alaves, Real Betis, Real Sociedad och Levante

Vi är inne på att fredagens fight blir en någorlunda trist historia. De båda lagen har onekligen försvarat sig bra under den senaste perioden. Underspelet är dock ointressant, och spelbolagen är överens om att det – högst troligt – blir en tillknäppt tillställning. Istället väljer Getafes sida, men försäkrar oss genom att syna dnb-marknaden. De är trots allt inne i en riktigt bra period här på Coliseum Alfonso Perez, och har dessutom ett ljust skadeläge i truppen.

Athletic Bilbao saknar fortsatt förstemålvakten Kepa, men även högerbacken Oscar De Marcos och vänsterbacken Mikel Balenziaga. Vi testar därför en slant på Getafe (dnb) till intressanta 1,91 x slanten hos spelbolaget Betser.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se