Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sevilla - Betis


Spela!
Datum: Lördag 2018-01-06 20:45
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Under 3.0 mål
Odds: 2.01
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Vi har ett stekhett Sevilla-derby på agendan den här lördagen, när Real Betis kommer på besök till Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Det är onekligen så att mötet mellan Sevilla och Real Betis är ett av Spaniens hetaste derbyn. Det finns en lång historia av rivalitet mellan de här lagen, och när Real Betis väl åkt ner till Segundan – vilket också har hänt ett par gånger under det senaste decenniet – har man givetvis slängt en tanke på att det bjuds på två färre derbyn under det aktuella året.

Inför lördagens fight är givetvis Sevilla stora favoriter till att ro hem segern. Man placerar sig trots allt på en femte plats i tabellen, strax bakom Real Madrid, och spelar på hemmaplan. Estadio Ramón Sánchez Pizjuán är dessutom en plats Sevilla trivs som allra bäst på, man är fortsatt obesegrade här, och enbart tappat poäng vid två tillfällen.

Formen överlag lämnar dock mycket att fundera kring. Sevilla har enbart plockat ett poäng på de tre senaste ligaomgångarna, senast förlorade man mot Real Sociedad med 3-1, och i mötet innan det, fick man enbart med sig ett 0-0-resultat mot Levante på hemmaplan. Värt att lyfta fram är dessutom det faktum att man förlorade mot Real Madrid med hela 5-0. Samtliga mål kom dessutom i den första halvleken.

Sevilla är långt ifrån ett klart lagbygge, och det är en konsekvens av det faktum att man tog in en ny tränare inför säsongen 17/18. En helt ny spelidé hade trots allt implementerats, och givetvis tog det tid för spelarna att behärska alla element ur den. I slutet på december kom dock nyheten att tränaren Berizzo har sparkats. Då ringde Sevilla upp Vincenzo Montella, som några veckor innan, hade sparkats från AC Milan. Nu styr italienaren skeppet, och gör i sin tur även sin första match som tränare för klubben på lördag.

Underspelet testas!

Sevilla har alltid förknippats med en offensiv fotboll, men under det här aktuella spelåret, har man flyttat tillbaka manskapet en aning. Det syns extra tydligt i defensiven, och det är onekligen så att den förstärkts ordentligt. Bortsett från mötet mot Real Madrid, och Sociedad senast, har försvarsspelet sett oerhört bra ut.

Vi är inne på att Vincenzo Montella inte gör allt för många drastiska förändringar. Han lär ha en annorlunda approach, men det vore förödande att göra drastiska förändringar direkt. Därför tror vi fortsatt starkt på ett välorganiserat Sevilla, åtminstone längre ner i banan.

Real Betis inledde säsongen oerhört starkt, och besegrade bland annat Real Madrid på Santiago Bernabeu i den femte omgången. Under de senaste veckorna har man dock tagit ett par kliv tillbaka, och vi kan konstatera att laget enbart vunnit en av sina åtta senaste matcher. Vi är därför inne på att Real Betis sjunker ner en aning i banan här. Man gästar trots allt ett av Europas starkaste lag på hemmaplan, och är därför säkerligen nöjda så länge det står 0-0.

Vi kommer därför att syna underspelet i det här derbyt. Vincenzo Montella lär vilja sätta defensiven, speciellt med tanke på att laget släppt in åtta mål på de tre senaste omgångarna i La Liga. Man kommer givetvis fortsatt att gå för segern, men det finns inget utrymme till att vara nonchalanta här. Därför testar vi en slant på under 3,0 mål i matchen, till fina 2,01 x insatsen! Ni hittar oddset hos Bethard.

Insatsen tillbaka vid exakt tre mål.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se