Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Betis - Athletic Bilbao


Spela!
Datum: Fredag 2017-12-22 19:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 1.88
Bolag:

Rekarens Spelmotivering

Mötet mellan Real Betis och Athletic Bilbao är på förhand en vidöppen tillställning. Blir matchbilden sådan också, med målchanser åt båda håll?

Real Betis fick med all rätt mycket beröm i inledningen på säsongen när man onekligen spelade en helt egen inspirerad fotboll, och gjorde det samtidigt riktigt bra. Då var man inne på att Real Betis till och med skulle kunna utmana, åtminstone om top 8-platserna i tabellen. Främst för den fina fotbollen man spelade, men det faktum att man har en bred trupp, talade också för ett sådant scenario.

Den goda formen höll dock i sig enbart fram tills i den nionde omgången, sedan föll man oerhört snabbt i tabellen. Efter nio omgångar hade man redan noterats för fem segrar, där man bland annat besegrade självaste Real Madrid på Santiago Bernabeu. Det var i den femte omgången. Det må fortfarande kategoriseras som en skräll, men Real Betis spelade en oerhört fin fotboll mot de vita marängarna. Man slog de regerande mästarna i första hand tack vare sin förmåga att skapa lägen, tack vare ett väldigt bra passningsspel.

Inför den senaste ligaomgången, var Real Betis uppe i sex raka matcher utan att noteras för en seger. Men i helgen noterades man äntligen för en seger igen, i bortamötet mot Malaga. Den segern tror vi kan bryta Real Betis negativa trend, och bidra till ett boostat självförtroende i fredagens möte mot ett annat formsvagt gäng, Athletic Bilbao.

Athletic Bilbao har enbart vunnit en match på de åtta senaste omgångarna i La Liga, vilket givetvis är ett underkänt betyg för en klubb av Bilbaos kaliber. Vi hittar de först på en 14:e plats i tabellen, och faktum är att Bilbao enbart lyckats vinna 4 av 16 spelade matcher i ligaspelet.

Vi tror på mål!

Real Betis gick mållösa i två raka matcher inför mötet mot Malaga senast, men lyckades alltså bryta måltorkan i samband med det mötet, då man noterades för två baljor. I inledningen på säsongen fick vi bevittna en fin offensiv från deras sida. Vi är därför övertygade om att Real Betis kan få fram den sidan i fredagens fight, i och med att man bröt en någorlunda dyster svit senast.

Ett offensivt hemmagäng är något vi tror starkt på här. Real Betis bjuder alltid på underhållande kamper här på hemmaplan. Vi kan dessutom konstatera att man enbart misslyckats med att göra mindre än två mål i en hemmatch, under den här säsongen. I resterande sju fighter har man gjort två eller fler. Det innebär att deras målsnitt ligger på 2,125 mål/match. Real Betis har enbart noterats för två mål färre än självaste Real Madrid och Valencia på hemmaplan.

Athletic Bilbao lär därför få uppleva en del problem i defensiven här. Men samtidigt talar det onekligen för mål åt andra hållet också. Hemmalaget har släppt in mycket mål under säsongens gång. Faktum är att det enbart är tre lag som släppt in fler mål än dem. Real Betis har släppt in hela 29 mål på 16 spelade matcher.

Vi är därför inne på överspelet i det här mötet. Linan vi väljer är; över 2,5 mål i matchen, till fina 1,88 x insatsen. LeoVegas är platsen!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se