Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Espanyol - Girona


Spela!
Datum: Måndag 2017-12-11 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1 & under 2,5 mål i matchen
Odds: 4.25
Bolag: Nordicbet

Rekarens Spelmotivering

Espanyol är trots sin tabellposition det sjätte starkaste laget i La Liga, enbart sett till siffrorna på hemmaplan. Plockar ny seger?

Espanyol fortsätter att vara stabila på sin relativt nya hemmaarena, RCDE Stadium. Man är bevisligen svåra att få hål på här, och tenderar att vinna sina matcher med uddamålet. Man har enbart noterats för ett nederlag i de senaste sex matcherna, och då var det Valencia som kom på besök. Inte fy skam att förlora mot ligatvåan direkt.

Faktum är att Espanyols siffror på hemmaplan räddar upp den totala prestationen i La Liga än så länge. På bortaplan har man enbart noterats för tre poäng, och enbart ett lag i La Liga är sämre – jumbon Malaga. Höjer Espanyol sig på bortaplan, kan man mycket väl segla upp till en top 10-placering när vi sammanfattar säsongen 17/18.

Nykomlingen Girona har ett poäng mer på spelkontot än Espanyol, och har – sett till sina förutsättningar -gjort mer än en godkänd säsong så här långt. Man har hunnit med att plocka poäng mot Atletico Madrid, och besegrat självaste Real Madrid på hemmaplan. Det är något klubben kan stoltsera med en bra bit in i framtiden.

Man har dessutom sett bra ut under de senaste veckorna bortsett från mötet mot Deportivo Alaves förra helgen. Då tappade man en 2-0-ledning till en 2-3-förlust på hemmaplan, vilket givetvis var extra tungt – i och med att Alaves hittas först på en 18:e plats i tabellen. Och på måndagen väntar alltså en ny tuff utmaning, då man entrar RCDE Stadium.

Vi höjer svårighetsgraden!

Som vi tidigare var inne på tenderar Espanyol att bärga hem stabila trepoängare på RCDE Stadium. I två av sina tre senaste matcher har Espanyol noterats för en 1-0-seger på hemmaplan. Vi är inne på att möjligheten är stor till att vi kan få bevittna samma typ av resultat här på måndagen.

Först och främst ser båda lagen en stor möjlighet till att vinna det här mötet. Girona har med största sannolikhet en vinst i sikte, och lär därför inleda matchen någorlunda avvaktande. Man är väl medvetna om Espanyols siffror på hemmaplan. Espanyol prioriterar samtidigt alltid sitt försvarsspel, och bygger vidare uppåt i banan ju länge matchklockan tickar.

Det talar för en tillknäppt inledning på matchen. Vi tror matchbilden också utvecklar sig så sett till över hela matchen, och i slutändan säger känslan att Espanyol löser en trepoängare. Man är som sagt starka här, och vunnit fyra av sju matcher. Vid seger, kliver man dessutom upp på poängen bakom självaste Real Madrid (sett till siffrorna på hemmaplan).

Vi testar därför en liten slant på en hemmaseger + under 2,5 mål i matchen till skyhöga 4,25 x slanten. Oddset hittar ni hos Nordicbet!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1
ThomasReids
Användare
2018-03-17 12:47

Living in France is one thing desired by many individuals. If you want to live in France then you have to get French property. You can read the advertisement section of the newspapers which has the section of houses for sale in France. After making a suitable choice, you should research about the properties for sale in France. French property is now a days very much wanted also.

If you want to live in France and spend your life there you should select a proper house. French property is not cheap and you need to make a major investment. You must also know about the properties for sale in France at various locations. The houses for sale in France come in different prices depending on the location

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se