Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Atletico Madrid - Real Madrid


Spela!
Datum: Lördag 2017-11-18 20:45
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 2
Odds: 2.40
Bolag: Interwetten

Rekarens Spelmotivering

Ett poängtapp är ett förödande resultat för Real Madrid i Madrid-derbyt på lördagskvällen. Lyckas man nå sin absoluta höjd i det här mötet?

Båda Madrid-klubbarna har fått utstå mycket kritik i inledningen på säsongen. Atletico Madrid är i princip ute ur Champions League och i ligaspelet har man haft svårt med målproduktionen – och i sin tur tappat onödiga poäng.

Efter elva omgångar placerar man sig på en delad tredje plats tillsammans med Real Madrid. Dock är förlustkolumnen fortsatt orörd, och man är alltså fortsatt obesegrade i ligaspelet. Atletico Madrid har dock lidit av Griezmanns måltorka, fransmannen har enbart mäktat med två mål i ligaspelet så här långt, och det gäller för Griezmann att börja hitta rätt om Atletico ska kunna ha en chans att hänga på i toppstriden.

Real Madrid har efter elva omgångar redan tappat poäng vid fyra tillfällen. Det hör onekligen inte till vanligheterna. I gruppspelet i Champions League lyckades man enbart plocka ett poäng på två matcher mot Tottenham – också en rejäl missräkning från Reals håll. Kritiken är bevisligen befogad, Real placerar sig trots allt åtta poäng bakom Barcelona och det avståndet riskerar att drygas ut under lördagen.

Gareth Bale har dessutom skadat sig på nytt vilket innebär att det är hans 19:e skada i Real Madrid-tröjan, sedan han kom till klubben 2013 – en helt otrolig siffra som är en indikation på att det möjligtvis är dags att agera på något sätt.

Vi plockar ut en vinnare:

Real Madrid har onekligen brottats med problem i inledningen på säsongen. Det har dels handlat om skador på nyckelspelare, som Carvajal, Bale, Modric, Varane och även avstängningen på Ronaldo i början av säsongen. Men det finns även ett stort frågetecken kring inställningsfrågan hos spelarna. Real Madrid har inte gått att känna igen och om det beror på mättnad, är oerhört svårt att svara på. Balansen har i alla fall inte funnits där, och det beror till stor del på Carvajals skada.

Carvajal är dock väldigt nära en comeback nu, och bör finnas med i truppen på lördagen. Kovacic är även han snart helt återställd och sammanfattningsvis; Real Madrid är Real Madrid. De lär hitta tillbaka till storformen, frågan är väl egentligen bara när?

Vi är inne på att det blir en jämn kamp på lördagen. Atletico Madrid lär falla tillbaka en aning, och vi är väl medvetna om hur de försvarar sig vid det här laget. Dock har vi svårt att se att dem ska kunna vinna det här mötet, mycket på grund av de stora problem man haft i offensiv väg. Real Madrid har heller inte lyckats i den sista tredjedelen, men man har fortsatt betydligt mer kvalité längre upp i banan – och därför väljer vi Real Madrids sida.

En avgörande faktor är dessutom det faktum att Ronaldo alltid växer i sådana här matcher. Han stänkte dit ett hattrick mot Atl. Madrid i Champions League i fjol och kan mycket väl göra det igen. Real Madrid behöver vinna på lördagen, och vi tror man inser allvaret och löser uppgiften. Den raka tvåan klickas därför in till 2,40 x insatsen hos spelbolaget som satsar stort i Sverige och erbjuder alla kunder en bonus upp till 1000 kr. Lås upp genom att klicka här: Interwetten

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Bet365 för att streama matchen gratis.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se