Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 46


Spela!
Datum: Lördag 2017-11-18 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

På Lördag 2017-11-18 så är det engelskt på stryktipskupongen. Veckans stryktipsförslag bygger på R-9-0-222 och erbjuder 11 rättsgaranti. R-systemet innebär att vi ska ta ut 4 säkra matcher. Går de 4 matcherna in så är det minst 11 rätt på en utskriven rad. Med r-system menas att du får mer garderingar för en mindre summa pengar. Garantin talar om hur många rätt som du minst har ifall du får 13 rätt på din systemkupong. Återigen ett spännande stryktips att se fram emot där flera topplag i Premier League finns med på kupongen.

Det har varit en hel del spelare som varit ute på landslagsuppdrag den gångna veckan. Även om man inte deltagit i tävlingsmatcher så har det varit träningsmatcher för landslagen som redan varit klara för VM. Det här brukar påverka topplagen i Premier League när flera av klubbarnas spelare varit ute och rest i veckan. Det gör att vi väljer att helgardera ALLA topplag. Vi hoppas att det skräller mot någon av Manchester Untied, Manchester City, Liverpool eller Chelsea. Vi har istället valt att spika 4 andra matcher som på förhand ser lite mindre säkra ut. Vi jagar pengarna helt enkelt. Såhär ser veckans 4 säkra matcher ut.

Match 2. Bournemouth – Huddersfield (1)

Det skiljer några placeringar mellan lagen i tabellen där Huddersfield gjort det väldigt bra som nykomling såhär långt. Bournemouth fick en tung start på säsongen men har lyft sig nu på slutet. 3 segrar på de 4 senaste vittnar om att laget är på gång igen och börjat hitta tillbaka till gammal fin form. De här två lagen spelar ungefär på samma sätt med tight försvar och frenetisk kämpaanda. Kommer förmodligen inte bli någon välspelad match. Ettan är så klart en chansning men magkänslan säger att det blir vinst på Vitality Stadium.

Match 3. Burnley – Swansea (1)

Burnley hemma på Turf Moor är alltid svårslagna. Nu har Burnley endast 1 förlust på de 5 senaste. Swansea har 4 raka förluster och haft det jobbigt hittills den här säsongen. I veckan lämnade Claude Makelele sitt uppdrag som assisterande tränare för nytt uppdrag i den belgiska ligan. Britton med över 400 matcher i Swansea ersätter och får en ny roll som både ledare och spelare. Britton är ett kärnämne i klubben. Han utgör mycket av det som klubben står för och han är och förblir en ikon för ”svanarna”. Vi tror tyvärr inte att man kommer räcka till här och Burnley får tipset som veckans säkraste tecken. Etta!

Match 8. Birmingham – Nottingham (1)

Svårtippad match där Nottingham ligger bättre till i tabellen. Vid en första anblick så skulle nästan Nottingham ses som favoriter. Men tar vi en närmare titt så är Nottinghams bortafacit under all kritik. Man har 4 förluster på de 5 senaste och släppt in 14 mål på de matcherna. Det gör att vi tror på hemmalaget här som har ett jobbigt läge i tabellen. Man ligger just nu under strecket och vi tror att motivationen kommer vara stor här. Att man skulle gå ut och vinna över Nottingham ser vi inte som någon större skräll då laget är bättre än vad tabellen just nu visar. Vi testar ettan!

Match 11. Reading – Wolverhampton (2)

Vet inte hur många gånger vi spruckigt på Reading den här hösten. När vi trott på laget har de förlorat och när vi tippat emot har de vunnit. Den här veckan gör vi ett nytt försök när serieledaren Wolverhampton kommer på besök. För er som sett några matcher med Wolverhampton den här säsongen så kan vi vara överens om att man spelar riktigt bra fotboll! En liten plump mot Queens Park Rangers borta i ligan men annars har man vunnit 5 av de 6 senaste. Reading som blandat och gett känns som en överkomlig motståndare. Wolverhampton har spenderat en del inför den här säsongen och har hämtat in riktigt bra tekniska spelare från den portugisiska ligan. Man har siktet inställt på Premier League och vi tror att vi kommer få se Wolves i den högsta ligan nästa säsong. Fortsätter man att spela lika bra som man gjort hittills så kommer man stå som segrare av The Championship.

Se hela stryktipset här: Stryktipset-i-sin-helhet


Kommentarer om Stryktipset:

-Veckans säkraste anser vi att Burnley är hemma mot Swansea

-Skrällen tror vi att Leicester, West Bromwich, Southampton eller Newcastle kan stå för. Läs vår kommentar om Topplagen ovan.

-10 miljoner väntar i jackpot

-Veckans stryktipsförslag bygger på R-9-0-222 och har 11 rättsgaranti

-Stryktipset har spelstopp hos Svenska Spel klockan 15.59 på Lördag


**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1
Labben
Användare
2017-11-18 00:07

Tror liverpool krossar southampton

#2
Tonimikael
Användare
2017-11-18 20:15

Tack för tipset, vinst 8300 på 500kr

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se