Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Ryssland - Spanien


Spela!
Datum: Tisdag 2017-11-14 19:45
Land: Ryssland
Liga: Vänskapsmatch
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 2.25
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Ryssland har valt allra tuffaste motstånd i sin förberedelse inför VM, förlust mot Argentina senast – och på tisdagen ställs de mot Spanien.

Ryssland stod för en fin insats i förlustmatchen mot Argentina och avväpnade Lionel Messi & Co på ett mycket effektivt sätt. Det dröjde fram tills i den 86:e matchminuten för att till slut få ett avgörande, då Sergio Aguero klev fram och satte dit 1-0.

Sett till över 90 minuter, stod Ryssland för en mycket bra insats rent kollektivt. Det ska de helt klart ta med sig inför tisdagens möte mot Spanien – men även till Ryssland i VM. Ryssland är ett oerhört organiserat lag med en stark defensiv. Fallet är faktiskt sådant att backlinjen består mestadels av CSKA Moskva-lirare, samtidigt som offensiven präglas av en Zenit-offensiv. Helt klart en intressant detalj, där mönstret faktiskt varit likadant tidigare.

Vi anser Ryssland vara en outsider i världsmästerskapet. Man agerar värd, och kan göra det krångligt även för de största nationerna. Det ska därför bli mycket intressant att se hur Spanien tar sig an uppgiften. Vi utgår från att man fortsätter på den inslagna vägen och jobbar med att bollinnehavet på sådant effektiv sätt bara Spanien kan. Sedan finns det mycket kreativitet på banan, där en viss spanjor sticker ut mer än andra i skrivande stund – Isco. Han stod för en bra insats i segermatchen mot Costa Rica och vi kan utgå från att han startar tisdagens möte också.

Spanien är onekligen tillbaka – om de ens varit borta – till storhetstiden igen. Tillsammans med Brasilien och Tyskland är de dem givna favoriterna till att vinna hela VM. VM-kvalet var en indikation på det, helt klart. Man bekräftade onekligen att man var steget större än Italien i den här gruppen.

Jämn kamp?

Matchen kommer att gå av stapeln i Saint Petersburg, på Rysslands västkust och förvänta er åtminstone något minusgrad här. Möjligtvis landar det på plus för Spaniens skull men med tanke på att det är så nära kusten tenderar det att bli riktigt kallt i Saint Petersburg. Det är därför inte så konstigt att många lag upplever problem i att spela i Ryssland, vilket givetvis är en stor fördel för ryssarna. Det skiljer trots allt nästan 20 grader mellan exempelvis Madrid och Saint Petersburg.

Dock ska givetvis Spanien fortsatt vara stora favoriter inför tisdagens möte. Man har ett helt otroligt lag och har en världsklasspelare på varje position – och det är heller ingen överdrift när man formulera sig på det viset.

Vi har dock en känsla av att Ryssland kan få utdelning i offensiv väg också. Man blev som sagt nollade mot Argentina senast, men hade ett par vassa målchanser som kunde ha resulterat i ett mål – den utdelningen tror vi man får mot Spanien istället. Ryssland bjuder dessutom alltid upp till kamp, det finns en unik stolthet i det landet – och kvalitén på fotbollen ska inte glömmas bort.

Att båda nationerna noteras för minst ett mål blir därför vårt speltips här. BLGM – Ja klickas in till höga 2,25 x insatsen.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Bet365 för att streama matchen gratis.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se