Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Chelsea - Roma


Spela!
Datum: Onsdag 2017-10-18 20:45
Land: England
Liga: Champions League
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 2.40
Bolag: Nordicbet

Rekarens Spelmotivering

Roma kommer att gå för ett oavgjort resultat på Stamford Bridge, det är vi övertygade om – vi lär därför få bevittna ett defensivt Roma.

Chelsea föll överraskande nog mot Crystal Palace i helgen, vilket även var Crystal Palace första poäng för i år, och helt plötsligt befinner sig Londonklubben nio poäng bakom ligaettan Manchester City i Premier League. Om det bekräftar en nedåtgående formkurva, är svårt att svara på men Chelsea har betydligt svårare att besegra sina motståndare utan Diego Costa. Förra säsongen var anfallaren en bidragande anledning till att Chelsea vann ligan. Med Morata som spets, saknas kvalitén längre upp i banan – all respekt för spanjoren, men han är steget under en världsklassanfallare.

Det ska därför bli intressant att bevittna Contes taktik i det här mötet. Chelsea kommer onekligen att gå för segern, men det krävs något mer, för att Chelsea ska kunna vinna fotbollsmatcher det här spelåret. Eden Hazard måste växa in i uppgiften och leda sitt lag, och givetvis kommer det att ta lite tid med tanke på skadan som höll honom borta från fotbollen under en lång tid. Det är åtminstone en sak som är säker, Chelsea kommer att få kämpa för en trepoängare i mötet mot Roma.

Vi är övertygade om att Roma nöjer sig med ett oavgjort resultat på Stamford Bridge. Ett sådant resultat hade inneburit att man fortsatt har en andraplats helt i sina egna händer inför nästkommande omgång. Vi lär därför med största sannolikhet få bevittna ett defensivt Roma på onsdagskvällen, det innebär att Chelsea inte kommer att bjudas på stora ytor att spela sig igenom på. Med tanke på att spelet i den sista tredjedelen inte stämt helt för Londonklubben, är vi inne på att det blir en tät och jämn kamp.

Roma har enbart släppt in fem mål i ligaspelet, och höll dessutom nollan mot Atletico Madrid. Därför ska italienarna inte räknas ut helt, de är bra i omställningsspelet och kan säkerligen överraska Chelsea i det här mötet.

Underspelet intressant!

Chelsea är givetvis fortsatt stora favoriter till att vinna. Men vi har en känsla av att en bakfylla kan hänga kvar efter förlusten i helgen. Conte lär vara försiktig på onsdagskvällen, fastän Chelsea har sex poäng på kontot efter två omgångar. Det defensiva tänket är trots allt inborrat i italienarens DNA.

Känslan säger därför att det kan bli någorlunda tillknäppt. En matchbild som passar båda klubbarna i det här mötet.

Oddset på Chelsea är ointressant med tanke på det stora favoritskapet. Samtidigt säger känslan att Roma är snäppet sämre än detta Chelsea-bygge, och därför lockas vi inte av den raka tvåan heller. Vi har istället valt att titta närmre på målmarknaden och mer specifikt underspelet.

Kante missar matchen för Chelseas del, Drinkwater kommer inte heller till start vilket innebär att spelarna med största sannolikhet inte får samma frihet som de tidigare haft. Flera spelare lär få slänga en extra tanke på den defensiva biten. Det leder till att offensiven får lida.

Under 2,5 mål i matchen känns logiskt, och betalar fina 2,40 x insatsen hos spelbolaget Nordicbet. 1-0? 2-0? Stort lycka till vid rygg!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se