Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Dortmund - RB Leipzig


Spela!
Datum: Lördag 2017-10-14 18:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Spel: Dortmund vinner & BLGM
Odds: 2.63
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

NYHET TILL NYA KUNDER: Spela Barcelona-vinst till hela 8.00 i odds plus få 100 kr om Messi gör mål. Hämta erbjudandet här: Betfair-Atletico-Barca och ange kod: ZFBM59

Fartfylld match är att vänta när Dortmund och Leipzig drabbar samman på lördagskvällen. Vi plockar fram ett kombinationsspel till 2,63x!

Lördagen skämmer bort oss med toppmöte efter toppmöte, och satan vad skönt det är att landslagsuppehållet är över! Nog med detta och istället fokus på Bundesliga-mötet mellan Dortmund och Leipzig.

Det ska onekligen bli intressant att se om Leipzig kan sätta käppar i hjulet för detta formstarka Dortmund. Dortmund har som sagt varit helt otroliga i början av den här säsongen och har efter sju spelade matcher redan 19 poäng på kontot. Målskillnaden är även den en härlig bedrift och faktum är att Dortmund släppte in sitt första mål i ligaspelet, så sent som i den sjätte omgången. Samtidigt har man noterats för 21 kassar framåt. Mäkta imponerande.

Frågan alla ställer sig nu är huruvida Leipzig kan mäta sig med dessa siffror. Ett Leipzig som fortsatt håller en mycket bra nivå, men som onekligen tagit ett litet steg tillbaka. Det är dock inte alls konstigt med tanke på att säsongen från i fjol trots allt var en överprestation. Det vågar vi påstå.

En annan faktor är givetvis det faktum att Forsberg inte alls kommit till sin rätt på samma vis som under förra säsongen. Forsberg har efter sex spelade matcher (både ligaspelet och Champions League inräknat) enbart noterats för två poäng. Nyckeln är givetvis att Emil Forsberg lyckas få igång poängproduktionen igen, och det kan mycket väl vara den stora anledningen till att man inte vunnit de matcherna som stått och vägt.

Dortmund vinner!

Vi är inne på att Dortmunds segertåg fortsätter under lördagen. Leipzig känns steget mindre än Dortmund i nuläget, och på Signal Iduna Park ska det därför råda klasskillnad i vår mening. Leipzig har dessutom haft lite problem på resande fot den här säsongen, man har redan noterats för två förluster efter fyra spelade matcher.

Dortmund har dessutom en relativt frisk trupp inför mötet mot Leipzig. Pierre-Emerick Aubameyang kommer att finnas med från start, och han lär med största sannolikhet att hamna i målprotokollet igen. Han har redan mäktat med åtta ligamål så här långt. En annan lirare man ska hålla ett extra öga på är Maximilian Philipp – som noterats för fyra ligamål och varit riktigt bra den här säsongen för sitt Dortmund.

Vi tror dock inte Leipzig ska räknas ut helt och hållet. Vi är väl medvetna om deras högsta nivå, och når man upp till den kan man mycket väl hota Dortmund. Vi tror fallet blir så att Leipzig även de noteras för åtminstone minst en balja här och därför synar vi ett kombinationsspel till 2,63x!

Vi klickar in Dortmund som vinnare i matchen + att båda lagen lyckas göra mål! Spelet betalar alltså 2,63 x insatsen hos spelbolaget Bet365. Stort lycka till vid rygg!


-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Bet365 för att streama matchen gratis.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se