Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Winnipeg Jets - Toronto Maple Leafs


Spela!
Datum: Torsdag 2017-10-05 01:00
Land: USA
Liga: NHL
Spel: Toronto Moneyline
Odds: 1.96
Bolag:

Rekarens Spelmotivering

NHL är äntligen tillbaka och årets första möte är det mellan Winnipeg Jets och Toronto Maple Leafs. Speltips och odds hittar ni hos oss.

Toronto Maple Leafs stod för en grym insats i fjol när man tog sig vidare till slutspelet efter misslyckade försök tre år i rad. Väl framme i slutspelet åkte man på värsta tänkbara motståndare i Washington Capitals och föll också mot en av fjolårets giganter – med det sammanlagda resultat 4-2.

Dock ska man vara mycket stolta över fjolårets resultat och förhoppningarna inför den nya säsongen – har nog aldrig varit större. Många experter är inne på att den aktuella säsongen kan bli Torontos bästa på många, många år. Man har en oerhört intressant trupp med många unga lirare – som förväntas ta ytterligare steg. Vi tänker främst på Auston Matthews, William Nylander och Mitch Marner, som alla tre spås en lysande framtid. De gjorde alla över 60 poäng som rookies i NHL:s grundserie i fjol – mäkta imponerande!

Toronto Maple Leafs har dessutom en grym coach i Mike Babcock och känslan säger att klubben mår alldeles för bra, och framför allt sköts alldeles för bra för att detta ska gå åt skogen. Med den här truppen, ska Toronto Maple Leafs ta sig till ännu ett slutspel – och därefter försöka utmana de allra största om Stanley Cup-titeln.

Dock är det fortsatt ett ungt lag, och givetvis finns det alltid en risk för att de unga grabbarna faller tillbaka och gör en medioker säsong. Känslan säger dock att det motsatta kommer att hända – och därför väljer vi sida.

Toronto steget större!

Winnipeg Jets huvudcoach Paul Maurice har fått ett förnyat kontrakt vilket tyder på att man fortsatt jobbar åt samma riktning. Winnipeg Jets är inte på något sätt helt ute ur en slutspelsdiskussion, men det har under de senaste säsongerna sett någorlunda monotont ut. Den här säsongen har ägarna varit tydliga och pressat tränarstaben genom att kommunicera ut att det den här säsongen är dags att ta ytterligare ett steg. Dock har man som sagt förlängt Paul Maurice och General Managerns Kevin Cheveldayoff kontrakt – och det bekräftar onekligen att styrelsen tror på de båda ledarna.

Annars är tongångarna positiva kring Winnipeg Jets, man försöker åtminstone att jobba bort den här tacksamheten Winnipeg tycks att ha för att man ens får möjligheten att spela i NHL. Man måste bli betydligt kaxigare, och själva applicera den här tron om att framgångarna ligger enbart runt hörnet.

Dock är det stor skillnad när vi jämför Toronto Maple Leafs och Winnipeg Jets. Snacket går som sagt om att Toronto väntas utmana på riktigt den här säsongen, och samtidigt att Winnipeg möjligtvis kan nå en slutspelsplats. Det bekräftar onekligen vilken kapacitet lagen väntas ha den här säsongen.

Vi kommer därför att syna bortalaget i det här mötet. Toronto Maple Leafs (ML) klickas in till fina 1,96 x insatsen hos spelbolaget LeoVegas. Stort lycka till vid rygg!

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se