Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Schalke - Bayer Leverkusen


Spela!
Datum: Fredag 2017-09-29 20:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Spel: 1
Odds: 2.50
Bolag: Betser

Rekarens Spelmotivering

NYHET: Spela till otroliga 4.00 i odds på United-vinst i morgon mot Crystal Palace, och få dessutom 100 kr extra om Lukaku gör mål. Hämta erbjudandet här: Betfair-ManUnited-CrystalPalace och ange kod: ZFBM53

Speltips och odds inför Schalke 04 och Bayer Leverkusen hittar ni hos oss!

Känslan säger att mötet mellan Schalke 04 och Bayer Leverkusen har alla förutsättningar till att bli en riktigt underhållande fight.

Inför varje ny säsong talar man om att Schalke 04 ser mer intressanta ut än på mycket länge. Vi alla väntar på att Schalke ska återvända till finrummet. Den här säsongen skiljde sig inte snacket från tidigare år, och när Schalke dessutom inlett Bundesliga-säsongen med en stabil 2-0-seger mot Leipzig var det många som var inne på samma teori – igen. Dock följde man upp den segern med en förlust mot nykomlingen Hannover, ett Hannover som dock imponerat stort i inledningen på säsongen. Men redan i den tredje omgången var Schalke tillbaka med en ny seger, och efter fyra omgångar hade man alltså plockat tre segrar.

Sedan väntade en match mot giganterna Bayern Munchen i den femte omgången, väl där förlorade man med 3-0 på hemmaplan. Det resultatet bekräftade onekligen att Schalke har en del att jobba på – man var inte alls ett hot i den matchen. Senast förlorade man också, den gången mot Hoffenheim på bortaplan – och nu bjuds på man en fin möjlighet till att studsa tillbaka.

Bayer Leverkusen har plockat sju poäng så här långt in på säsongen – alla på hemmaplan. På bortaplan har man förlorat tre raka matcher. Vi är inne på att mönstret fortsätter för Leverkusens del. Man har sett allt annat än bra ut den här säsongen och tappet av bland annat Hakan Calhanoglu har visat sig vara oerhört tungt för lagets del.

Schalke är bättre!

Bayer Leverkusen upplevde – precis som Schalke – stora problem förra säsongen. Man hamnade på en 12:e plats i tabellen och fiaskot blev ett faktum. Inför den nya säsongen tappade man dessutom ett flertal etablerade lirare, bland annat Hakan som vi var inne på tidigare i inlägget. Men även Kampl, Chicarito, Ömer Toprak och Papadopoulos, alla viktiga lirare för Leverkusen förra säsongen.

Man har förstärkt truppen med bland annat Bender från Dortmund, men det är i princip det enda man tagit in som garanterat någon sorts stabilitet. Vi har därför en känsla av att Leverkusen är på väg mot en liknande säsong som den från förra året.

Annat är det faktiskt med Schalke, som plockat in två intressanta lirare inför säsongen. Bentaleb från Tottenham och den livsfarlige ukrainaren Konoplyanka från Sevilla. Det som dessutom talar mer för Schalke är det faktum att man spelat riktigt bra i de matcherna man vunnit, det bekräftar att det finns någon stabilitet. Förvisso har man två raka förluster, men det är mot Bayern Munchen och Hoffenheim. Hoffenheim som faktiskt inte förlorade en enda match på hela säsongen på hemmaplan förra säsongen, och dessutom slog Bayern med 2-0 för några veckor sedan.

Vi är därför inne på att Schalke hittar tillbaka till vinnarspåret på fredagskvällen. Leverkusen ska man besegra här på hemmaplan – och oddset är dessutom riktigt fint på hemmalaget. Vi klickar in den raka ettan till fina 2,50 x degen hos spelbolaget Betser. Stort lycka till vid rygg!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Bet365 för att streama matchen gratis.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se