Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Manchester United - Everton


Spela!
Datum: Söndag 2017-09-17 17:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Inget mål före 27:00 minuten
Odds: 1.83
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Saint Etienne löste seger igår och tredje raka vinstspelet på Rekar.se!

Vi har en härlig Premier League-söndag framför oss som först startar med ett Londonderby mellan Chelsea och Arsenal som sedan följer upp med Manchester United - Everton. Mitt speltips idag kommer handla om den sistnämnda matchen.

Och spelet i Manchester United mot Everton kommer handla om att vi kommer - eller förhoppningsvis - se en försiktig inledning och därav spelet: Inget mål före 27:e minuten.

Manchester United går bra, det är ingen snack om saken och man har höjt sig markant från fjolåret måste jag säga. Och det mestadels på grund utav fina värvningar in till laget och framförallt Nemanja Matić som klivit in i laget som handen i handsken. Självklart även Lukaku men enligt mig saknade man en spelare likt Matic enormt mycket - som i sin tur gör att Pogba kan spela mer fritt och fransosen gör förmodligen sin bästa månad sedan han kom till Manchester United förra säsongen.

Dock ska vi inte luras allt för mycket utav Uniteds framgång hittills den här säsongen. Många gånger ser det dött ut - likt i fjol - och det tycker jag vi fått se i flera matcher inledningsvis även ifall det till slut blivit vinst med bra siffror. Jag tror man kan komma och få problem i matcher som har en stark defensiv - för att luckra upp försvaret - känns fortfarande som United saknar mer kreativitet i laget.

Ett bra defensivt lag nämnde jag och då är Everton ett. Sudda bort Atalanta-matchen helt. Det med Europa-spel och engelska lag har inte riktigt fungerat på senare år även ifall det ser betydligt ljusare ut för flera lag den här säsongen.

Everton satsar stenhårt för att ta klivet upp i Premier League. Det blev en stark säsong i i fjol och man rustade upp ordentligt inför den här säsongen med värvningar. Lukaku gick till United, Rooney åt andra håll, och andra spelare som kom in: Michael Keane, Davy Klaassen, Sandro Ramirez, Gylfi Sigurdsson, Jordan Pickford bland annat. Många duktiga spelare i laget men behövs nog lite tid tills spelet börjar klicka ordentligt.

Vi ska heller inte döma Everton såhär inledningsvis på grund utav tabellplaceringen man innehar just nu. Man har haft ett riktigt tuffa matcher: Stoke, Man City, Chelsea & Tottenham. Slog hemma och plockade poäng mot City borta. Men jag är säker på att Ronald Koeman kommer vända på steken och börja plocka vinster mycket snart - en mycket duktig tränare nämligen - som har ett starkt lag att jobba med.

Som jag nämnde ovan misstänker jag en ganska avslagen inledning, på något vis. Pogba missar matchen på grund av skadan mot Basel och det är ett stort avbräck hos United - fransosen som har varit mycket bra hittills på säsongen. Everton är starka defensivt, även ifall resultaten inte pekar på det, men skulle säga att defensiven är betydligt starkare än offensiven just nu som i övrigt känns ganska dött.

Tror mitt speltips: Inget mål före 27:00 minuten passar perfekt här och det hämtas hos spelbolaget Bet365 under menyn "mål" och därefter fliken "Tidigt mål"

Jag trycker in 5/10 units på Inget mål före 27:00 minuten.

NYHET: Om du tror på att Manchester United vinner mot Everton - spela då till 4.00 i odds genom det här erbjudandet: Betfair-United-Everton och använd kod: ZFBM46 - du får dessutom 100 kr extra om Lukaku gör mål.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Emil10
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1
BettingSopan
Användare
2017-09-17 01:54

Under 2.5 mål funkar också bra måste jag säga :)

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se